Lidia Buble, probleme de sănătate. Artista nu poate nici să mai vorbească. Fanii sunt îngrijorați

Data publicării:

Lidia Buble se confruntă cu probleme de sănătatea. Artista și-a îngrijorat fanii, după ce le-a transmis că nu poate să mai vorbească.

Lidia Buble trece prin momente dificile, după ce o problemă medicală nu-i dă pace. Artista le-a mărturisit fanilor că de câteva zile a acuzat o durere groaznică în gât. Deși a încercat tot felul de leacuri recomandate chiar și de fanii ei, Lidia Buble se luptă în continuare cu durerea. Aceasta le-a povestit că din această cauză nu mai poate nici măcar să mai mănânce și nici să bea apă.

„M-am trezit cu o durere de gât. Mă doare și când înghit saliva să beau apă. Este crunt. (...) Ca asta n-am avut niciodată...este atât de puternică. Nu se simte când vorbesc, dar am o durere cruntă. Nu pot să mănânc, nu pot să beau apă”, le-a povestit Lidia celor care o urmăresc pe instagram.

Lidia Buble și-a dat seama că problema se agravează, astfel că a apelat la ajutorul medicilor. Aceștia i-au recomandat să facă pauză vocală câteva zile și să urmeze un tratament injectabil. Artista s-a filmat în timp ce le explica prin semne fanilor că trebuie sa facă injecții și repaus vocal.

”Să vă traduc ce vrea să spună fata asta aici. E în pauză vocală, face injecții și e nevoie de antibiotic pentru durerile alea de gât care o supără. Ne auzim peste câteva zile. Vă pup și vă îmbrățișez de nu vă vedeți!”, le-a spus Lidia Buble fanilor de pe Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel