Lidia Buble, implicată într-un accident rutier. Primele detalii despre impact

Sursa foto: Lidia Buble, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Buble, Instagram

Lidia Buble a fost victima unui accident rutier, în Capitală.

Lidia Buble a fost implicată într-un accident rutier, în decursul serii de miercuri, potrivit  Antena 3. Solista se află la volanul bolidului său, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, când nu s-ar fi asigurat și ar fi intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat. În urma primelor cercetări și în urma verificării amândurora șoferi cu alcooltest, se pare că niciunul dintre șoferi nu au consumat alcool, însă artista a fost cea amendată.

Aceasta a fost taxată atât pentru producerea impactului, cât și pentru faptul că nu avea o asigurare RCA valabilă, potrivit sursei menționate anterior. 

Lidia Buble, dezvăluiri despre marea dragoste: „Nu sunt o persoană cu care se trăiește foarte ușor”. Ce sfat a primit de la tatăl ei

Care a fost primul loc de muncă al Lidiei Buble

Lidia Buble provine dintr-o familie foarte numeroasă, astfel încât a trebuit să muncească încă din copilărie, pentru a câștiga bani și pentru a-și ajuta părinții. Aceasta a avut extrem de multe locuri de muncă, din domenii cât mai variate, nefiindu-i rușine nici cu postul de femeie de serviciu.

"Eu am fost o fire foarte independentă de mică, nu puteam să le cer alor mei bani pentru haine, au crescut 11 copii. Așa că am început să-mi fac banii mei. Primul job a fost în cimitir cu tata, primeam 100 de lei pe zi. Alt job pe care l-am avut a fost să fiu femeie de serviciu la tipografie, eu nu mă duceam cu fetele în oraș, după am mai lucrat la un solar de bronzare, luam banii, îi încasam. În București primul job a fost de bonă, aveam experiență, după am fost ajutor de manager auto, după care m-am întâlnit cu o tipă care era în domeniul muzical și m-a luat cu ea la o probă. Eu nu cunoșteam niciun artist de la noi, pentru că noi acasă nu aveam televizor, știam doar cântecele noastre bisericești.", a spus Lidia Buble recent, în cadrul emisiunii online Duet cu Alexandra Ungureanu.

Lidia Buble, momente dramatice în cadrul unei emisiuni: „Nu pot. Nu-mi vine să cred”. Artista nu s-a putut opri din plâns / VIDEO

Tatăl artistei a aflat de cariera ei muzicală după un an

Artista a ajuns la audiția dată de Adi Sînă prin intermediul unei prietene, pentru că aceasta nu-și dorea să intre în industria muzicală. Soțul Ancăi Serea s-a îndrăgostit pe loc de vocea acesteia, astfel încât a luat naștere melodia celebră, prin care și-a făcut vedeta debutul. Aceasta dezvăluie însă abia acum, faptul că a trecut prin extrem de multe stări în acea perioadă, pentru că nu știa cum va reacționa familia ei, la auzirea veștii. 

"Nu știam de cine e Adi Sînă. Am mers, nu știu cât de impresionat a fost el, dar m-a întrebat pe un ton: Auzi, dar tu știi să cânți la fel de bine ca prietena ta? Mi-a zis că el avea piesa Noi simțim la fel de vreo 3 ani și au venit tot felul de artiste: Nicole Cherry, Antonia. Eu am luat de la 0 tot ce înseamnă muzică. Au trecut câteva luni de când am înregistrat piesa, ca să și fiu de acord să o lansăm. Îmi era frică de tata, nu știam cum să-i zic, el a aflat după un an de zile, de la un vecin. A fost șocat.", a mai spus artista,Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 22 sep 2022, 17:47 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience