Lidia Buble, dezvăluiri inedite din copilărie: "Primul job a fost în cimitir"

Data publicării:

Lidia Buble a povestit despre începutul carierei sale, dar și despre relația pe care o are cu Răzvan Simion.

Lidia Buble și Răzvan Simion au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz, iubirea celor doi ținând timp de aproximativ 5 ani. Chiar dacă legătura dintre aceștia s-a rupt în urmă cu doi ani, frumoasa cântăreață are încă cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener, cu care a rămas în relații foarte bune. Artista spune că el este bărbatul de la care a avut de învățat cele mai multe lucruri, de când a ajuns în București, și nu doar pe plan muzical.

"Omul de la care am învățat cele mai multe pe toate planurile a fost Răzvan. El m-a învățat și foarte multă muzică, pentru că știe multă muzică, chiar dacă este doar un prezentator de TV. M-a învățat foarte multă muzică și nu numai. Are niște gusturi rafinate. Artista pe care o îndrăgesc cel mai mult și cred că singurul meu regret este că nu am apucat să o aud cântând live pe Laura Stoica. Este artistul meu de suflet.", a spus Lidia Buble, în cadrul emisiunii online Duet cu Alexandra Ungureanu.

Lidia Buble, adevărul despre operațiile estetice: „Sunt deseori criticată pentru nasul meu. Este un nas cu personalitate” EXCLUSIV

Lidia Buble a avut foarte multe joburi, de-a lungul timpului

Ce nu știu foarte mulți fani ai artistei, este că aceasta nu a avut o viață foarte ușoară. Vedeta provine dintr-o familie cu 11 frați, astfel încât a trebuit să muncească încă din copilărie, pentru a câștiga bani și pentru a-și ajuta părinții. Aceasta a avut extrem de multe locuri de muncă, din domenii cât mai variate, nefiindu-i rușine nici cu postul de femeie de serviciu.

"Eu am fost o fire foarte independentă de mică, nu puteam să le cer alor mei bani pentru haine, au crescut 11 copii. Așa că am început să-mi fac banii mei. Primul job a fost în cimitir cu tata, primeam 100 de lei pe zi. Alt job pe care l-am avut a fost să fiu femeie de serviciu la tipografie, eu nu mă duceam cu fetele în oraș, după am mai lucrat la un solar de bronzare, luam banii, îi încasam. În București primul job a fost de bonă, aveam experiență, după am fost ajutor de manager auto, după care m-am întâlnit cu o tipă care era în domeniul muzical și m-a luat cu ea la o probă. Eu nu cunoșteam niciun artist de la noi, pentru că noi acasă nu aveam televizor, știam doar cântecele noastre bisericești.", a mai dezvăluit artista.

Lidia Buble, jignită în față: „Ai nasul mare, te uiți nu știu cum”. Cum a reacționat artista

Tatăl artistei a aflat de cariera ei muzicală după un an

Artista a ajuns la audiția dată de Adi Sînă prin intermediul unei prietene, pentru că aceasta nu-și dorea să intre în industria muzicală. Soțul Ancăi Serea s-a îndrăgostit pe loc de vocea acesteia, astfel încât a luat naștere melodia celebră, prin care și-a făcut vedeta debutul. Aceasta dezvăluie însă abia acum, faptul că a trecut prin extrem de multe stări în acea perioadă, pentru că nu știa cum va reacționa familia ei, la auzirea veștii. 

"Nu știam de cine e Adi Sînă. Am mers, nu știu cât de impresionat a fost el, dar m-a întrebat pe un ton: Auzi, dar tu știi să cânți la fel de bine ca prietena ta? Mi-a zis că el avea piesa Noi simțim la fel de vreo 3 ani și au venit tot felul de artiste: Nicole Cherry, Antonia. Eu am luat de la 0 tot ce înseamnă muzică. Au trecut câteva luni de când am înregistrat piesa, ca să și fiu de acord să o lansăm. Îmi era frică de tata, nu știam cum să-i zic, el a aflat după un an de zile, de la un vecin. A fost șocat.", a mai spus artista,

Lidia Buble, dezvăluirea momentului: "Este singurul bărbat pe care l-aș aștepta și o viață". Despre cine este vorbaGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel