Lidia Buble, dezvăluirea momentului: "Este singurul bărbat pe care l-aș aștepta și o viață". Despre cine este vorba

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Lidia Buble, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Lidia Buble, Instagram

Lidia Buble a dezvăluit care este bărbatul pe care îl admiră cea mai mult.

Lidia Buble este una dintre cele mai râvnite femei de la noi din țară și, chiar dacă ar putea avea aproape orice bărbat, vedeta are și ea, la rândul ei, o persoană pe care o îndrăgește extrem de tare. Este vorba despre actorul Johnny Depp, care nu doar că este înnăscut în aceeași zi cu artista, dar cei doi au și multe alte lucruri în comun. În acest sens, frumoasa artistă spune că i-a ținut pumnii bărbatului pe care îl admiră atât de mult, pentru a câștiga procesul de defăimare cu fosta sa soție.

„Am făcut și o postare pe profilul meu de Instagram, legat de treaba asta. Nu pot decât să mă bucur că feblețea vieții mele a ieșit învingător. Știam. M-am rugat: „Doamne, trimite Tu armata ta de îngeri” să fie totul bine. Chiar mă bucur mult. Bineînțeles că m-am uitat. Sunt cu ochii pe el în continuare”, a spus amuzată Lidia Buble, potrivit Ego.ro

Lidia Buble și Johnny Deep colecționează păpuși Barbie

Vedeta este cu atât mai încântată cu cât a aflat faptul că cei doi au în comun și mai multe lucruri, în afara zilei de naștere. 

„Spune tu, care erau șansele ca amândoi să colecționăm păpuși Barbie? Îți spun sincer că eram într-o zi în trafic, ascultam unul dintre posturile de radio de la noi și vorbeau despre un interviu pe care el îl dăduse pentru un anumit trust și mi-am dat seama că avem foarte multe în comun. Noi suntem născuți și în aceeași zi, ca să înțelegi câte ne leagă. Nu e nimic întâmplător și ambii colecționăm păpuși Barbie. Poate într-o zi o să ne întâlnim și o să facem schimb dacă avem dubluri”, a mai povestit Lidia Buble.

"Este singurul bărbat pe care l-aș aștepta și o viață"

Vedeta a continuat seria de declarații prin a-și uimi și mai mult fanii. Aceasta îl îndrăgește atât de mult pe Johnny Depp, încât spune că ar fi capabilă să îi ierte orice și să îl aștepte oricât timp este nevoie,

„Tocmai ce m-am întors de la Londra. Pe bune e la Londra? Nu pot să cred. Abia ce m-am întors, de o săptămână-două. Dacă știam rămâneam acolo. Dar să știi că eu sunt o persoană foarte perseverentă și nu mă descurajez ușor. Îmi place ca mereu să fiu pozitivă. Este singurul bărbat pe care l-aș aștepta și o viață. Nu vreau să mă pronunț în legătură cu procesul, dar eu nu mă dezic de el, în continuare rămâne feblețea mea. Este bărbatul căruia i-aș ierta orice”, a mai spus artista.

Lidia Buble împlinește în curând 29 de ani

Și, dacă aniversarea ar trebui să fie motiv de sărbătoare, frumoasa artistă mărturisește faptul că ea nu crede că are de gând să imortalizeze cumva această vârstă. Lucrul acesta îl moștenește din familie, explică Lidia Buble.

„În general, nu sunt o persoană foarte petrecăreață și mi s-a propus ca anul acesta să fac bairam, mare petrecere, dar le-am zis că anul acesta împlinesc frumoasa vârstă de 29 de ani. Dacă la anul tot voi schimba prefixul, hai să o facem lată la anul. De ce să fac și acum și la anul? Până în momentul de față eu niciodată nu am dat o petrecere de ziua mea. Pe bune. Niciodată. Nici de majorat, nici la 14 ani, pentru că la noi  în familie nu avem acest obicei. Probabil că mi-aș fi dorit, dar asta este. O să o fac lată la 30 de ani cât pentru toate petrecerile pe care ar fi trebuit să le fac până la această vârstă”, a mai spus Lidia Buble. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel