Theo Rose, prima fotografie alături de iubitul său, Anghel Damian. Artista este mai fericită ca niciodată

Data publicării:

Theo Rose și-a dat frâu liber sentimentelor și a împărtășit cu fanii prima fotografie alături de iuvitul său, Anghel Damian.

Theo Rose a uimit pe toată lumea după ce ea și iubitul ei, Alex Leonte, și-au spus adio. Chiar dacă, de-a lungul timpului, au apărut mai multe zvonuri în spațiul public conform cărora cei doi s-ar fi despărțit, de data aceasta informația a fost confirmată chiar de celebra solistă pe contul ei personal de Instagram. Mai mult, vestea care a șocat pe toată lumea este că Theo Rose este deja implicată într-o nouă relație, semn că acesta ar fi fost principalul motiv pentru care s-ar fi produs despărțirea. 

Theo Rose, prima fotografie împreună cu iubitul ei, Anghel Damian

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose și-a găsit fericirea și liniștea în brațele actorului Anghel Damian. Recent, artista a publicat pe rețelele de socializare prima fotografie împreună cu iubitul ei. Cei doi par mai îndrăgostiți și fericiți ca niciodată.

Theo Rose, critici dure din partea fanilor, după despărțirea de Alex Leonte

După despărțirea de Alex Leonte și asumarea relației cu Anghel Damian, Theo Rose a fost criticată dur de către fanii săi. Ulterior, artista a răbufnit și transmis un mesaj pentru cei care îi critică alegerile din viața sa.

Theo Rose: „La final toți ne despărțim”

„Mă prieteni, să știți că eu nu mă fac că plouă. Eu văd tot ce se întâmplă în jurul situației ăsteia și stau și încasez că dacă Dumnezeu a îngăduit să se întâmple așa, înseamnă că o ști el mai bine de ce și că o fi mai bine. O să ne arate timpul care a fost scopul real al acestei întâmplări. Nu mi-e frică de asta. Eu ce era de spus, v-am spus. Și n-am mancat rahat. Oi mai fi mâncat eu așa, de-a lungul timpului, dar acum, nu.

Ce să zic? Ca să termin într-o notă pozitivă, am zis așa, ca să mai știu ce gândesc și eu că în rest, toată lumea zice ce gândește acum. E belea mare ce se întâmplă acum. Zici că nu s-a mai despărțit lumea. La final, toți ne despărțim. Că ne desparte moartea, că ne despărțim noi, tot acolo, tot singuri ajungem. Nu a murit nimeni de la așa ceva, vă zic. O să fie bine”, a spus Theo Rose pe Instagram. 

Când s-au despărțit Theo Rose și Alex Leonte

Theo Rose și Alex Leonte păreau a fi de nedespărțit, însă aceștia au decis să se despartă, veste care a uimit pe toată lumea și a stârnit un val de reacții în mediul online. Artista a fost cea care a făcut acest anunț pe contul personal de Instagram. Chiar dacă ea nu a vrut să facă acest lucru public acum, anumite poze care au surprins-o împreună cu noul ei partener au dat-o de gol. Celebra solistă le-a promis însă fanilor că va reveni cu noi detalii curând și că va povesti concret cum a stat situația. Până atunci, Nea Marin, unchiul lui Alex Leonte, a dezvăluit de cât timp nu mai formează cei doi oficial un cuplu.

''Nu știam nimic. L-am sunat pe Alex și mi-a zis că ei de trei săptămâni nu mai sunt împreună și cam atât, știu că se înțelegeau bine, că erau tot timpul împreună la evenimente. El ( n.r. Alex Leonte) este neschimbat, a zis că așa a fost să se întâmple și că fiecare cu treaba lui. Oricum eram convins că se va întâmpla chestia asta, că trăiesc în lumea voastră, lumea tinerilor, și văd ce se întâmplă.'', a declarat Nea Mărin, la Antena Stars, potrivit spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel