Leonardo DiCaprio s-a despărțit de iubita sa. Celebrul actor și Camila Morrone formau un cuplu de patru ani

Data publicării:
Leonardo DiCaprio, captura foto YouTube Oscars/ Camila Morrone, Instagram
Descriere foto: Leonardo DiCaprio, captura foto YouTube Oscars/ Camila Morrone, Instagram

Leonardo DiCaprio este din nou singur, după ce ar fi pus capăt relației cu iubita sa.

Leonardo DiCaprio și iubita sa, Camila Morrone, și-au spus „Adio”, după patru ani de relație, potrivit people.com

Câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 47 de ani și actrița, în vârstă de 25 de ani, care și-au păstrat de-a lungul timpului relația destul de privată, formează un cuplu din luna ianuarie a anului 2018. Cei doi și-au oficializat relația în 2020, când și-au făcut apariția împreună în cadrul galei de la Premiile Oscar, pe covorul roșu. 

În luna iulie 2019, anumite surse au declarat pentru people.com faptul că Leonardo DiCaprio și Camila Morrone păreau că aveau planuri destul de „serioase" unul cu celălalt.

"Cu siguranță nu este o relație întâmplătoare. Camila petrece mult timp la el acasă. Camila este cunoscută de mult timp ca fiind iubita lui Leo. Iar Leo a prezentat-o cu mult timp în urmă ambilor săi părinți.", spuneau apropiații din anturajul cuplului, potrivit sursei citate mai sus.

Apoi, în iunie 2020, o altă sursă a declarat faptul că celebrul actor "iubește să fie în compania lui Morrone”, deoarece aceștia au "petrecut 24 de ore din 24, 7 zile din 7" unul cu celălalt, în timpul  pandemiei. "Sunt foarte apropiați", a adăugat sursa la acea vreme.

Leonardo DiCaprio și Camila Morrone au fost fotografiați pe 4 iulie, la începutul acestei veri, pe o plajă din Malibu, petrecând timp împreună. În august, modelul a fost văzut în St. Tropez împreună cu mama ei, iar săptămâna trecută, actorul a fost văzut fără partenera sa, în timpul unei cine la Los Angeles.

Poate te interesează și: Margot Robbie devine cea mai bine plătită actriță din 2022. Ce salariu încasează pentru filmul "Barbie” FOTO

Ce spunea Camila Morrone despre relația cu celebrul actor

În timpul unui interviu acordat în luna decembrie a anului 2019 ziarului Los Angeles Times, frumoasa actriță a vorbit despre diferența de vârstă dintre ea și Leonardo DiCaprio.

"Sunt atât de multe relații la Hollywood, și în istoria lumii, în care oamenii au diferențe mari de vârstă. Cred doar că oricine ar trebui să poată să se întâlnească cu cine vrea să se întâlnească.", spunea ea la acea vreme.

De asemenea, aceasta s-a arătat a fi în același timp extrem de "frustrată", din cauza faptului că oamenii o asociau mereu cu numele iubitului său, și nu pentru propriile merite.

Citește și: Cele două motive care l-ar fi împins pe Pete Davidson să se despartă de Kim Kardashian. Ce nu a mai suportant comediantul

"Simt că ar trebui să existe întotdeauna o identitate proprie, în afară de persoana cu care te întâlnești. ... Înțeleg asocierea, dar sunt încrezătoare că asta va continua să dispară în timp.", mai spunea Camila Morrone.

Camila Morrone urmează să joace în viitoarea serie limitată Prime Video Daisy Jones & The Six, o adaptare a bestsellerului din 2019 al lui Taylor Jenkins Reid. În același timp, Leonardo DiCaprio se reunește cu regizorul Martin Scorsese pentru filmul Killers of the Flower Moon de anul viitor, bazat pe cartea lui David Grann din 2017.

Britney Spears, decizie neașteptată. Artista denunţă cei 13 ani de tutelă exercitaţi de familia sa



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel