Margot Robbie devine cea mai bine plătită actriță din 2022. Ce salariu încasează pentru filmul "Barbie” FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Margot Robbie, captură video YouTube
Descriere foto: Margot Robbie, captură video YouTube

Margot Robbie este, oficial, cea mai bine plătită actriță din 2022.

De luni de zile, noul film al Gretei Gerwig, Barbie, este în centrul atenției. Încă de când au fost publicate acele fotografii senzaționale de pe platoul de filmare, fanii nerăbdători au încercat să-și dea seama despre ce anume va fi vorba în acest film. Acum, există un nou motiv pentru care Barbie ocupă prima pagină a ziarelor, pentru că tocmai a făcut-o pe Margot Robbie cea mai bine plătită actriță de la Hollywood.

Margot Robbie (care joacă rolul personajului principal) a fost plătită cu suma impresionantă de 12,5 milioane de dolari pentru rolul ei, aceeași sumă pe care a primit-o și colegul ei de scenă, Ryan Gosling (ceea ce este încă o raritate la Hollywood). Potrivit unui nou clasament publicat de Variety, acest salariu o face pe Robbie cea mai bine plătită actriță din 2022.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Warner Bros. Pictures (@wbpictures)

Clasamentul celor mai bine plătite actrițe în 2022

Imediat după Margot Robbie se află starul din Stranger Things, Millie Bobby Brown, care a obținut o sumă impresionantă de 10 milioane de dolari de la Netflix pentru Enola Holmes 2, continuarea filmului său de mister din 2020 despre sora adolescentă a lui Sherlock Holmes. Brown este urmată de Emily Blunt, care a primit 4 milioane de dolari pentru rolul ei din viitorul film al lui Christopher Nolan, Oppenheimer. Iar în completarea top 5 se află Jamie Lee Curtis, care a primit 3,5 milioane de dolari pentru Halloween Ends, și Anya-Taylor Joy, care a fost plătită cu 1,8 milioane de dolari pentru Furiosa.

Tom Cruise, cel mai bine plătit actor în 2022

Cu toate acestea, potrivit Variety , cel mai bine plătit actor de la Hollywood din 2022 este Tom Cruise, care a primit o sumă impresionantă de 100 de milioane de dolari pentru Top Gun: Maverick . Site-ul prezice că această cifră va deveni probabil și mai mare, datorită succesului pe care continuarea Top Gun l-a cunoscut în box office. Pe locul doi după Cruise se află Will Smith, care a primit 35 de milioane de dolari pentru Emancipation, urmat de Leonardo DiCaprio, care a primit 30 de milioane de dolari pentru Killers of the Flower Moon.

 

În timp ce detaliile despre Barbie au fost ținute foarte secret, Robbie a declarat pentru British Vogue că rolul "vine cu o mulțime de bagaje". Cu toate acestea, ea a spus că telespectatorii se pot aștepta la ceva neașteptat. "În general, oamenii aud "Barbie" și se gândesc: "Știu ce va fi filmul acela", iar apoi aud că Greta Gerwig îl scrie și îl regizează și se gândesc: "Oh, ei bine, poate că eu nu știu..."".

 

Despre filmul „Barbie”

 

Actriţele Margot Robbie şi America Ferrera vor juca împreună cu Ryan Gosling în filmul "Barbie", pe care studioul Warner Bros îl are în pregătire în această perioadă şi care este dedicat cunoscutei păpuşi cu acelaşi nume.

Viitorul film "Barbie" va fi regizat de Greta Gerwig, nominalizată în 2018 la premiile Oscar pentru cel mai bun scenariu original şi cea mai bună regie cu lungmetrajul "Lady Bird" şi în 2020 la premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat cu pelicula "Little Women".

Greta Gerwig a scris şi scenariul filmului "Barbie" alături de partenerul ei de viaţă, cineastul Noah Baumbach, însă detalii despre intriga noii producţii nu sunt deocamdată cunoscute.

Sunt însă cunoscuţi protagoniştii acestui proiect: Margot Robbie va fi Barbie, iar Ryan Gosling îl va interpreta pe Ken. Nu se ştie încă ce rol va juca America Ferrera.

Artista americană originară din Honduras, cunoscută la Hollywood pentru serialul "Ugly Betty" (care i-a adus un Glob de Aur şi un premiu Primetime Emmy pentru cea mai bună actriţă de comedie) şi serialul "Superstore", a jucat şi în filme pentru marile ecrane, precum "Real Women Have Curves" (2002), producţia care a propulsat-o spre celebritate.

America Ferrera îşi va face anul acesta debutul şi în regie, cu filmul "I Am Not Your Perfect Mexican Daughter".

Ideea de a realiza un film despre Barbie a circulat de mulţi ani la Hollywood, prima oară fiind implicat studioul Sony, care a ajuns în 2014 la un acord cu Mattel, fabricantul păpuşii Barbie, pentru a începe filmările.

Amy Schumer şi Anne Hathaway s-au aflat succesiv pe punctul de a primi rolul principal în acest film, în care o tânără din ţinutul fictiv Barbieland era expulzată din acea lume deoarece nu era suficient de perfectă pentru a trăi în ea.

Ulterior, studioul Sony a amânat proiectul din august 2018 pentru mai 2020, însă l-a abandonat în cele din urmă şi l-a cedat studioului Warner Bros, care speră să încheie filmările anul acesta şi să pregătească premiera acestei pelicule în 2023, notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel