Leonard Miron și Miguel aniversează 22 de ani de relație: „Cel mai important este să petreci timp alături de omul pe care îl iubești”

Data publicării:

Leonard Miron și iubitul său au aniversat 22 de ani de relație. Cei doi au fost cât pe ce să rateze aniversarea, însă și-au amintit la timp că e momentul să-și sărbătorească iubirea.

Leonard Miron trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Miguel, de 22 de ani. Fostul prezentator Tv s-a stabilit în Marea Britanie, în urmă cu mai mulți ani, acolo unde locuiește cu Miguel, un profesor universitar. Miguel este cel care i-a fost alături lui Leonard Miron și în lupta cu cancerul de pancreas. 

Leonard Miron, copilărie de coșmar. Își privea tatăl cum îi tortura mama: „Era însărcinată și îi sărea cu picioarele pe burtă”

Au fost la un pas să rateze aniversarea


Leonard Miron spune că atât el, cât și Miguel, au uitat complet de ziua în care aniversau 22 de ani de relație. El spune că programul încărcat i-a îndepărtat, în ultima vreme, însă au de gând să își schimbe complet planurile, pentru a se putea dedica mai mult relației.

„Ne-am decis să schimbăm puțin felul în care eu și Miguel ne petrecem timpul liber. Eram în Madrid acum aproape o lună, luam masa într-un restaurant și discutam ce aveam noi de făcut săptămâna viitoare.Am zis aoleu, când e aniversarea noastră și amândoi am avut așa un moment de tăcere și am realizat că amândoi am uitat că în acea seară era aniversarea a 22 de ani de când suntem împreună. Ne-am propus ca până la sfârșitul anului să anulăm tot ceea ce ne propusesem să facem și de fiecare dată când suntem liberi să ne petrecem timpul doar noi doi', a declarat Leonard Miron pentru Antena Stars.

Și-au anulat toate planurile pentru a petrece timp împreună

„Într-un cuplu, când unul dintre parteneri uită, e o dramă, dar când amândoi uită, este sfârșitul lumii și ne-am dat noi seama că suntem prea prinși cu slujbele noastre, cu organizatul petrecerilor, cu tot felul de chestii sociale pentru prieteni încât nu mai avem timp să ne petrecem timp unul cu celălalt și ne-am propus ca până la sfârșitul anului să anulăm tot ceea ce ne propusesem să facem și de fiecare dată când suntem liberi să ne petrecem timpul doar noi doi. Am anulat Crăciunul pe care de obicei îl petrecem cu niște prieteni, am anulat Anul Nou. Noi ne-am dat seama că este foarte important să ai prieteni, dar cel mai important este să petreci timp alături de omul pe care îl iubești.”, a spus Leonard Miron.

Mama lui Leonard Miron, reacție dură după ce a aflat că Miguel este iubitul fiului său: „Trei luni nu mi-a răspuns la telefon”

Leonard Miron nu și-a ascuns public orientarea sexuală, ba chiar a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Miguel, de peste 20 de ani. Fostul prezentator TV recunoaște însă că i-a fost extrem de dificil să vorbească lucrurile acestea cu mama sa, iar atunci când a făcut-o, femeia a avut o reacție extrem de dură.

Leonard Miron a dezvăluit că i-a recunoscut mamei sale că are o relație cu Miguel, cu doi ani înainte ca femeia să se stingă din viață. La vremea aceea, mama prezentatorului TV a refuzat să-i mai vorbească. 


 „Eram de 14 ani împreună cu Miguel când i-am spus mamei că sunt gay. Era cu doi ani înainte să moară. Ne-am certat de la niște vecini care erau gay și i-au adus pizza și nu a vrut să mănânce de la ei. A zis: Atunci i-am spus: <și dacă eu sunt la fel?> I-am zis. Am plecat în Anglia și trei luni nu mi-a răspuns la telefon. Apoi o săptămână vorbea monosilabic, după care vorbea de câinele vecinului, de vremea de afară, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”, a povestit Leonard Miron, în urmă cu ceva timp, în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D. 

Mama prezentatorului TV a fost diagnosticată cu cancer pancreatic în 2013 și a refuzat să urmeze tratamentele prescrise de medici. În 2015, femeia s-a stins din viață. 

Leonard Miron, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: "Divorțul mamei a fost o ușurare pentru mine"


„Am avut o relație cu o femeie și cu un bărbat în același timp”

 

Leonard Miron a mărturisit că, în urmă cu 30 de ani, a avut relații atât cu femei cât și cu bărbați în același timp. De asemenea, fostul prezentator TVR recunoaște că relația cu iubita sa era doar de fațadă. 
 „A fost o perioadă în care am avut o relație cu o colegă de facultate din aceeași grupă și, în aceleași timp, eram cu prima mea relație vorbind de bărbați. Nu a fost corect. Era în anii '90, atunci apărusem la tv, atunci era în vigoare articolul 200 care condamna relațiile între persoane de același sex. Am ales duplicitatea ca să nu fac închisoare. Partenerul meu știa, dar domnișoara nu știa, nu am avut puterea să-i spun, a descoperit din altă parte”, a mai povestit Leonard Miron, la Kanal D.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel