Leonard Miron, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: "Divorțul mamei a fost o ușurare pentru mine"

Data publicării:
Leonard Miron. Foto Facebook
Descriere foto: Leonard Miron. Foto Facebook

Leondard Miron a făcut dezvăluiri halucinante din copilărie. Vedeta a trecut prin momente dificile.

Leonard Miron a traversat o perioadă grea, încă din copilărie. Prezentatorul Tv a povestiti că tatăl său a fost o persoană foarte violentă, lucru care l-a marcat.  Chiar și în ziua de astăzi, acesta ăși aduce aminte cu greu momentele de groază prin care el și mama sa au fost nevoiți să treacă.

Leonard Miron a povestit cum mama sa a pierdut chiar și o sarcină din cauza bătăilor pe care le încasa de la soțul ei. Mai mult decât atât, prezentatorul de televiziune a fost chiar martor la aceste scene de violență.

„Nu m-a încărcat emoțional divorțul, ba dimpotrivă, m-am simțit mult mai ușurat. Tatăl meu, mi-ar plăcea să spun cu gura deschisă Dumnezeu să îl ierte! și cu tot sufetul, dar nu pot, pentru că a fost un om foarte violent. Îmi aduc aminte scene de o violență … Sunt niște lucruri despre care nu am vorbit și s-ar putea să încep să plâng.

Îmi aduc aminte de o scenă, în care mama era însărcinată iar eu mi-am dorit foarte mult să am frați, în care tata o bătea, și îi sărea cu picioarele pe burtă. Mama a pierdut sarcina, chestia asta nu se poate ierta. Și gândește-te că nu s-a întâmplat când ei au divorțat, ci cu mult înainte.

Divorțul mamei a fost o ușurare, pentru mine. De exemplu, îmi aduc aminte că, după o bătaie foarte nașpa, mama m-a urcat în mașină, noi stăteam la Galați, și am plecat la Pitești, fără să ia un act din casă și nu s-a mai întors niciodată”, a declarat Leonard Miron pentru fanatik.ro.

 Totodată, Leonard Miron a mărturisit că nu și-a mai dorit să afle nimic despre tatăl său.

„L-am mai văzut o dată când a venit la Pitești,  ca să pledeze că nu are bani să plătească pensie alimentară, cred că aveam 14 ani. L-am mai văzut când aveam 18-19 ani, făceam armata la Focșani, și a venit să mă roage să semnez o hârtie prin care să declar că stau cu el ca să nu își piardă apartamentul de 4 camere”, a mai povestit Leonard Miron pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel