Leonard Miron, copilărie de coșmar. Își privea tatăl cum îi tortura mama: „Era însărcinată și îi sărea cu picioarele pe burtă”

Data publicării:
Leonard Miron. Foto Facebook
Descriere foto: Leonard Miron. Foto Facebook

Leonard Miron a vorbit depre scenele de groază la care a asistat atunci când era copil. Tatăl fostului prezentator tv era un om extrem de violent cu mama sa, pe care o bătea cu bestialitate, chiar și atunci când era însărcinată. 

Leonard Miron are acum 52 de ani însă nu poate trece peste amintirile de groază din copilăria sa. Părinții fostului prezentator Tv au divorțat când acesta era încă un copil. Deși alți oameni ar regreta despărțirea părinților, el spune că s-a bucurat atunci când mama sa a luat decizia să plece, pentru că vedea astfel cum coșmarul se termină. Tatăl lui era de o violență ieșită din comun, iar vedeta a asistat în repetate rânduri la scene desprinse din filmele de groază. Un episod care l-a marcat profund pe Leonard, este acela când mama sa, însărcinată fiind, a fost bătută cu bestialitate de cel care trebuia să-i fie sprijin „la bine și la greu”. Loviturile au făcut-o să piardă sarcina.


Nu m-a încărcat emoțional divorțul, ba dimpotrivă, m-am simțit mult mai ușurat. Tatăl meu, mi-ar plăcea să spun cu gura deschisă Dumnezeu să îl ierte! și cu tot sufetul, dar nu pot, pentru că a fost un om foarte violent. Îmi aduc aminte scene de o violență … Sunt niște lucruri despre care nu am vorbit și s-ar putea să încep să plâng.

Îmi aduc aminte de o scenă, în care mama era însărcinată iar eu mi-am dorit foarte mult să am frați, în care tata o bătea, și îi sărea cu picioarele pe burtă. Mama a pierdut sarcina, chestia asta nu se poate ierta. Și gândește-te că nu s-a întâmplat când ei au divorțat, ci cu mult înainte.

Divorțul mamei a fost o ușurare, pentru mine. De exemplu, îmi aduc aminte că, după o bătaie foarte nașpa, mama m-a urcat în mașină, noi stăteam la Galați, și am plecat la Pitești, fără să ia un act din casă și nu s-a mai întors niciodată.„, a declarat Leonard Miron pentru fanatik.ro.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel