Leonard Miron lucrează pentru Regina Angliei. Fosta vedetă TVR a dat lovitura

Data actualizării: | Data publicării:
Leonard Miron. Foto Facebook
Descriere foto: Leonard Miron. Foto Facebook

Leonard Miron s-a angajat în serviciul Casei Regale Britanice. Forstul prezentator TV a primit o oportunitate uriașă în carieră.

Leonard Miron a lucrat în ultimii ani pe vasuri de croazieră. Cum pandemia de coronavirus a lovit puternic în industria turismului, fostul prezentator TV s-a reprofilat.


Fostul prezentator Tv este acum ofițer de management al programelor la HMRC (Her Majesty's Revenue and Customs), un departament non-ministerial din cadrul Guvernului Marii Britanii asemănător cu Fiscul, dar care supraveghează activitatea de import-export cu precădere pe cale maritimă. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă, care și-a postat pe profilul de Facebook schimbarea profesională.

Leonard Miron, copilărie de coșmar. Își privea tatăl cum îi tortura mama: „Era însărcinată și îi sărea cu picioarele pe burtă”

Această provocare vine ca o binecuvântare pentru fostul prezentator, care în ultimii ani s-a confruntat cu mai multe probleme, în special de sănătate. În urmă cu 2 ani, Leonard Miron a reușit să învingă cancerul, după o luptă grea. 

 

Stă bine și la capitolul dragoste


Fostul prezentator Tv s-a stabilit în Marea Britanie și trăiește o frumoasă poveste de dragoste, de aproape 20 de ani, cu Miguel, un duce. Căsătoria cu iubitul său i-ar putea aduce acestuia titlu nobiliar. 

Leonard Miron se căsătorește cu un duce. Fostul prezentator Tv și-a adus iubitul în România: „Trebuie să urgentăm căsătoria”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel