Lecția primită de Grațiela Duban de la Armin, fiul său: „Tot ce cultivi, se întoarce”. Cum li s-a schimbat viața de cuplu, după venirea copilului pe lume

Sursa foto: Grațiela Duban, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Grațiela Duban, Instagram

Grațiela Duban ne-a dezvăluit ce relație are cu fiul său, Armin, dar și care este educația pe care a încercat tot timpul să i-o insufle celui mic.

Grațiela Duban, invitată în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor” de la Spectacola și DC News, a dezvăluit ce educație își dorește în fiecare zi să-i ofere fiului ei, Armin. Vedeta se arată a fi o mamă extrem de răbdătoare, motiv pentru care efortul muncii sale nu rămâne nerăsplătit, pentru că băiatul, în vârstă de 11 ani, face adesea diferite gesturi prin care să-i demonstreze mamei sale că i-a oferit cel mai bun exemplu.

„Armin nu e obișnuit ca eu să ridic tonul la el și în momentul în care fac asta, el face ochii mari și îmi dau seama că e ceva în neregulă, că am greșit. Las să treacă 30 de secunde, trag aer în piept, îl iau de mână și îi spun „Îmi cer scuze, Armin. Nu ai meritat tonul acesta” și îi explic de ce sunt supărată. El a învățat chestia asta și o să-ți spun o întâmplare de când era el mic. Cum sunt copiii și mai sparg diverse lucruri, a spart și el o cană. S-a speriat și de zgomot, dar și de faptul că eu l-aș certa. I-am spus atunci că nu-i nimic, strâng eu cioburile și mergem și cumpărăm altă cană. Mereu încerc să-i explic că totul se poate repara. Și, la un moment dat, am spart și eu o farfurie. Nervoasă fiind, tot spuneam că ce a fost în capul meu, de ce nu am fost atentă și el a venit la mine și mi-a spus că nu e nimic, mă ajută el să strâng cioburile și mergem la magazin și cumpărăm alta. Tot ce cultivi, la un moment dat se întoarce.”, a declarat Grațiela Duban, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor. 

Citește și: Replica surprinzătoare cu care Armin a uimit-o pe Grațiela Duban: „Tu ești mama mea?”. Cum își câștigă băiatul singur banii, la 11 ani

„Sunt tare fericită de relația pe care o am cu copilul meu”

Mai mult, aceasta ne-a dezvăluit și în ce mod a influențat venirea pe lume a copilului, viața de cuplu cu Andrei Duban.

„Felul în care este acum Armin este pentru că noi am sădit acolo în toți anii aceștia. Sunt tare fericită în momentul acesta de relația pe care o am cu copilul meu. Dar trebuie să ai răbdare. Pe noi Armin ne-a apropiat, ne-a învățat foarte multe lucruri, eu învăț de la el în fiecare zi. Societatea te mai fură, dar pentru că ai un copil acasă care își menține puritatea sufletului, îți amintești care sunt valorile reale. Noi doi nu am întâmpinat greutăți, la venirea lui pe lume. Am avut și un copil care nu a avut colici prea puternici. În primele săptămâni, a venit doctorița pediatră și mă întreba cât doarme noaptea, iar eu i-am spus că până la 5-6 dimineața. A făcut niște ochi mari și mi-a spus: „Cum, tu nu-l trezești din 3 în 3 ore?”. Nu s-a deshidratat, el plângea dacă avea nevoie de lăptic.”, a continuat vedeta.

VEZI și: Grațiela Duban, motivul principal pentru care oamenii ajung să divorțeze „Mă sperie ce se întâmplă în jurul nostru”. Secretul căsniciei longevive cu Andrei Duban

Grațiela Duban, susținută la orice pas de Andrei Duban

Chiar dacă primii doi ani și i-a dedicat exclusiv copilului său, Grațiela spune că a fost susținută la orice pas de soțul ei, chiar dacă acesta contribuia doar moral, și nu neapărat cu gesturi fizice. 

„Andrei a fost și este un tată și un partener care chiar m-a susținut. Dacă eu trebuia să mă trezesc noaptea, nu exista ca el să doarmă. Indiferent dacă eu aveam nevoie sau nu de ajutor, el se trezea doar să-mi țină companie, iar asta m-a ajutat. Mai târziu, când a mai crescut Armin, îmi spunea să ies cu fetele, să mă relaxez, să mă simt bine. Primii doi ani din viața lui Armin mi i-am dedicat în totalitate lui, nu am vrut să ratez nimic, deși atunci mama lui Andrei trăia și ne putea ajuta. Și acum sunt legată de el, dar încerc să-l las să zboare, cam de un an de zile încerc să-mi țin în frâu niște lucruri.”, ne-a mai spus ea.

Citește și: Grațiela Duban, cu ochii în lacrimi. Nu poate trece peste moartea mamei: „Cred că ar fi mândră tare pentru tot ce am realizat”. Vorbele care i-au rămas și până astăzi în minteGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 04 iun 2023, 20:22 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience