Replica surprinzătoare cu care Armin a uimit-o pe Grațiela Duban: „Tu ești mama mea?”. Cum își câștigă băiatul singur banii, la 11 ani

Data publicării:
EXCLUSIV

Grațiela Duban a vorbit despre relația deosebită pe care o are cu fiul său, Armin. 

Grațiela Duban este o mămică tare mândră. Actrița și Andrei Duban au împreună un băiat, Armin, care este exact așa cum îndrăgitul cuplu a visat. Extrem de educat, cuminte și foarte sensibil, acesta le oferă celor doi părinți ai săi în fiecare zi un motiv în plus de bucurie. Grațiela ne-a dezvăluit chiar și replica total surprinzătoare, pe care Armin i-a adresat-o într-o zi, în timp ce aceasta își făcea antrenamentul obișnuit.

„Încerc să-i las aripile lui Armin să crească, să zboare singur. Nici nu vreau să-l cocoloșesc prea tare, pentru binele lui. Uneori, mă uit la el și zic: „Doamne, e copilul meu? Eu am fost în stare să fac așa ceva?”. Să-ți povestesc ceva, ieri eu mergeam pe bandă și a venit așa la mine, în lateral, și mi-a spus „Tu ești mama mea?” Și zic da, ce-i cu asta? Nu am mâncat modestie pe pâine, dar mi-a spus că sunt mama lui perfectă și el este copilul meu perfect. Îmi place să cred că fiecare mamă e perfectă pentru copilul ei și invers.”, a declarat Grațiela Duban, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.

Te-ar putea interesa și: Grațiela Duban, motivul principal pentru care oamenii ajung să divorțeze „Mă sperie ce se întâmplă în jurul nostru”. Secretul căsniciei longevive cu Andrei Duban

Cu cine seamănă mai mult Armin

Când vine vorba de trăsăturile de caracter, Armin seamănă mai mult cu partea maternă, ne-a dezvăluit Grațiela. 

„Cu mine seamănă mai mult Armin, și fizic, și emoțional. E puțin mai încăpățânat, cred că aici e cu tati, dar cu mine seamănă din multe puncte de vedere. Suntem aceeași zodie, e foarte sensibil și el, suntem Pești amândoi. Eu am învățat să fiu calmă și mi se pare că e un lucru foarte important în viață să fii calm, pentru că dacă iei decizii când ești furios, nu sunt cele mai bune. M-am educat să știu să țin lucrurile astea în frâu. Armin nu e prea calm, dar are o inteligență emoțională ridicată, simte omul de lângă el, energiile și probabil că așa l-am educat și eu.”, a continuat vedeta.

VEZI și: Grațiela Duban, cu ochii în lacrimi. Nu poate trece peste moartea mamei: „Cred că ar fi mândră tare pentru tot ce am realizat”. Vorbele care i-au rămas și până astăzi în minte

Armin își câștigă deja proprii bani, la 11 ani

De ceva timp, Armin a început să aibă deja responsabilitățile unui om mare, chiar dacă nu a ajuns nici la vârsta adolescenței. Acesta dublează voci pentru diferite filme Dinsney sau pentru Netlix de ceva timp, iar Grațiela ne-a povestit cum a luat naștere această pasiune.

„Armin pune voci deja, dar face asta cu o mare ușurință, pe mine m-a uimit. Am făcut și eu lucrul acesta, dar prefer să învăț 7 pagini de text, decât să stau în acel borcan și să mă sincronizez. Un prieten de-al nostru l-a sunat pe Andrei să vină la casting și să-l ia și pe Armin. L-am dus și pe el să dea casting, pe care l-a și luat și de atunci a început toată aventura asta. Mă duc la voci cu el și stau și îl cam aștept și 3 ore. Acum dublează o broască țestoasă și face asta cu așa mare ușurință încât îmi mai trimite mesaje cu anumite lucruri și eu îi scriu „Tu nu faci voce?” și el îmi zice că îmi poate și arăta anumite lucruri, dar poate pune și voci. Îmi spune „Mami, stai liniștită, că sunt ok”. Dacă simțeam vreo secundă că nu-i face plăcere sau că îi este greu, nu-l mai lăsam să facă asta. Doar la înot i-am spus că e obligatoriu să meargă, am niște chestii fixe și mi se pare că sportul acesta dezvoltă foarte bine și corpul, și psihicul. Îi place să aibă un corp frumos și i-am spus că înotul face parte din gama activităților care asigură un corp frumos și așa l-am convins să meargă în continuare, face de la 4 ani.”, ne-a mai dezvăluit frumoasa actriță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel