Grațiela Duban, cu ochii în lacrimi. Nu poate trece peste moartea mamei: „Cred că ar fi mândră tare pentru tot ce am realizat”. Vorbele care i-au rămas și până astăzi în minte

Grațiela Duban, captură video Youtube, Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Grațiela Duban, captură video Youtube, Spectacola

Grațiela Duban a fost invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Grațiela Duban a fost invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, acolo unde și-a deschis sufletul și a făcut mai mult mărturisiri emoționante din viața personală. Chiar dacă acum este mereu cu zâmbetul pe buze și pare a fi extrem de optimistă, sufletul îi este încărcat de o mare pierdere, peste care vedeta nu poate trece nici acum. În urmă cu mulți ani de zile, soția lui Andrei Duban și-a pierdut mama și chiar dacă se spune că aceste răni se vindecă cu timpul, prezentatoarea de la Kanal D nu poate vorbi nici acum despre acest subiect, fără să izbucnească în lacrimi.

„Din păcate, amândoi părinții mei nu mai sunt. Dar am avut parte de niște părinți foarte înțelegători și cred că ei m-au simțit foarte bine în legătură cu partea asta artistică și m-au susținut. Mama a fost prietena mea cea mai bună și nu exagerez când spun asta. Puteam să spun doar „Alo” și în momentul ăla ea știa exact ce am pățit, de ce sunt supărată, până când o să mă țină supărarea, ce trebuia să-mi spună ca să-mi ridice morarul, mă cunoștea atât de bine și ea m-a susținut foarte mult în drumul meu către actorie.”, a declarat Grațiela Duban, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Citește și: Grațiela Duban, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

„Mama era stâlpul, partea de fier”

În momentul în care l-a cunoscut pe Andrei Duban, aceasta nu era neapărat cu gândul la o poveste de dragoste, întrucât mama ei tocmai ce se stinsese recent. Cu toate acestea, actorul i-a oferit tot sprijinul și dragostea de care a avut nevoie, astfel încât cei doi formează astăzi una dintre cele mai longevive căsnicii din showbiz.

„Când l-am cunoscut pe Andrei (n.r. Andrei Duban, soțul ei), eu eram într-o perioadă mai grea, o pierdusem pe mama de ceva timp și nu mă împăcam cu ideea asta. Cred că aveam o oarecare depresie, anxietate, dar el m-a înconjurat cu atât de multă iubire, grijă, drag și a fost important că ne doream amândoi același lucru, eu îmi doream familie, el își dorea același lucru. Eu îmi doream familie, pentru că în momentul în care eu am pierdut-o pe mama, fiind stâlpul familiei, de obicei se spun că tații sunt, dar la mine a fost invers, mama era stâlpul, partea de fier, tata era mai sensibil, cu glume, cred că cu el semăn pe partea artistică, el a fost văr bun cu Ion Dichiseanu.”, ne-a mai spus ea. 

Pe aceeași temă: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Grațiela Duban EXCLUSIV

Vorbele primite de la mama sa, pe care vrea să i le transmită și lui Armin

„Vorbele care mi-au rămas în minte și pe care o să i le repet în minte mereu și lui Armin, ori de câte ori o să fie într-o situație mai grea, mama îmi spunea mie tot timpul „Eu te sfătuiesc să faci așa, dar dacă tu simți să faci altfel și eu îți spun că este greșit, nu e nicio problemă, fă acel lucru greșit, dă-te cu capul, pentru că eu o să fiu jos, o să te prind și o să te ridic din nou”, asta vreau să-i insuflu și eu lui. Cât o să trăiesc, în mine o să găsească un sprijin, indiferent că face greșit.”, ne-a mai declarat Grațiela.

Citește și: Grațiela Duban, SECRETUL unei căsnicii de lungă durată: Când ne certăm și nu vrea să facă niciunul primul pas...

Ce i-ar spune mama azi, dacă ar mai fi cu ea

Cel mai emoționant moment însă a fost acela când am rugat-o pe Grațiela să ne spună cuvintele pe care crede că mama i le-ar adresa astăzi, privind în spate la realizările sale, la familia frumoasă pe care o are, dar și la omul minunat care a reușit să se păstreze, odată cu trecerea timpului.

„Cred că dacă mama ar fi acum în fața mea ar spune că am fost copilul pe care ea și l-a dorit, așa cum a visat și că e mândră tare pentru tot ce am realizat. Ea și-a dorit tare un băiat, de la primul copil și tot făcea fată și când a fost însărcinată cu mine, avea burta țuguiată și se spunea că sigur e băiat. În momentul în care a născut a întrebat ce e: „Aruncați-o pe geam”, a glumit ea când a aflat. Dintre toate surorile, eu am fost cea mai apropiată de ea, pentru că probabil și ea a învățat de la soră, la soră, iar eu m-am bucurat de toată experiența pe care ea acumulat-o cu celelalte surori.”, ne-a mai dezvăluit Grațiela, cu ochii în lacrimi.

Urmărește întreaga emisiune:Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 27 mai 2023, 09:33 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience