Lavinia Pârva, imagini incendiare în costum de baie. Cât de mult a slăbit soția lui Ștefan Bănică Jr.

Data publicării:

Lavinia Pârva se relaxează în vacanță în Grecia. Imaginile de pe plajă au încins internetul. 

Lavinia Pârva se răsfață într-o vacanță de vis în Grecia. Soția lui Ștefan Bănică Jr. a slăbit mult în ultima perioadă și a revenit la formele apetisante care au consacrat-o cândva. 


După ce a născut, Lavinia a investit mult în imaginea ei. După ce și-a pus silicoane, Lavinia Pârva a trecut la mărirea buzele. Vedeta este acum într-o formă de zile mari și nu se sfiește să le arate și fanilor de pe rețelele de socializare cât de bine arată la vârsta de 36 de ani. 

 

 


Lavinia și Ștefan Bănică sunt împreună din anul 2017. Cei doi s-au căsătorit în Bulgaria, pe malul mării, în cadrul unei ceremonii discrete. Au împreună un băiețel, pe nume Alexandru, care le face zilele mult mai frumoase celor doi. 

 


"Încerc să mă concentrez foarte mult pe creșterea lui Alexandru, pe toate etapele importante din viața lui. Viața de mămică, într-adevăr, m-a schimbat foarte mult, dar e ste cel mai frumos lucru pe care l-am trăit vreodată. Și am să spun ceva care cred că explică totul: Niciodată nu am fost mai fericită, dar niciodată nu am fost mai obosită. 


Despre asta este vorba. Copilul schimbă tot. Eu sunt și genul de mamă care vrea să se implice 100% în tot ceea ce înseamnă creșterea lui Alexandru. Nu sunt genul de mamă care  vrea să aibă o bonă și să își vadă copilul seara.  Nu aș putea. Nu știu dacă este un lucru rău sau bun, dar eu nu sunt construită așa", a declarat artista pentru Spectacola, în urmă cu mai mult timp. 

 

Citește și: Maria Dragomiroiu s-a filmat când își spăla părul. Secretul artistei, dezvăluit: O dată pe săptămână fac acest ritual / VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel