Maria Dragomiroiu s-a filmat când își spăla părul. Secretul artistei, dezvăluit: O dată pe săptămână fac acest ritual / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:

Maria Dragomiroiu a dezvăluit secretul părului ei lung și sănătos. Artista nu doar că a făcut public modul în care își îngrijește pletele lungi, dar a și filmat tot procesul. 

Cântăreața de muzică populară s-a filmat în timp ce își spală părul, pentru a le arăta fanilor trucul care o ajută să își mențină pletele lungi. 

Artista are un păr bogat și sănătos, care a făcut de multe ori subiectul primelor pagini ale ziarelor. Mulți sunt cei care se întreabă cum face să își păstreze părul atât de lung și de strălucitor. Așteptarea a luat sfârșit, pentru că Maria Dragomiroiu și-a dezvăluit secretul.


Procesul durează 40-45 minute


„Mă pieptăn întâi, ca să elimin părul mort, dau cu dușul așa pe el. Urc un lighean pe un scaun, pun apă, nu prea fierbinte, și puțin șampon ca să se facă puțină spumă. Apoi torn puțin șampon în mână, asta e poziția cu capul în jos la lighean, îl spăl ca pe rufe. Apoi punem puțin balsam tot în lighean și îl înmuiem. Apoi, ca să-l uscăm facem morișca! O dată pe săptămână îl spăl, nu mai des”, a explicat Maria Dragomiroiu pe Youtube.

 

Își usucă părul cu morișca

 

Procesul de uscare a părului este însă mult mai interesant și mai complex decât spălarea podoabei capilare. 

Vedeta are o tehnică atipică, pe care o numește „morișca” și care presupune rotirea capului pentru a imita un ventilator. 

 

“Vedeți, fiecare lucru are și o parte bună. Datorită acestei moriști, eu nu am spondiloză cervicală. Pentru că ați văzut ce fac eu de-o viață, învârt părul…așa să faceți, dragilor! La început o să fie mai greu, poate amețiți, dar devine obișnuință și o să vedeți ce ușor va fi. (…) O dată pe săptămână fac acest ritual. Nu îl spălați mai des. Cu cât îl spălați mai des, cu atât se îngrașă mai tare. (...) Tot procesul durează cam 45-45 de minute”, a explicat Maria Dragomiroiu.

Invitată în platoul emisiunii „Vorbește lumea, de la ProTv, artista a dezvăluit că are de gând să se ocupe serios de partea de Vlogging și că va mai realiza filmulețe cu diverse proceduri de îngrijire și trucuri numai de ea știute. 

Eu mă vopsesc singură, în baie, în 5 minute. Mai urmează, însă, două episoade. Și cu uscatul, și cu vopsitul. Îl mai fac și cu placa. Acasă îl țin prins în coc. Ultima dată în clasa cincea am avut părul scurt”, a spus solista la Pro TV.

 

Iată cei 9 pași pe care vedeta îi urmează cu sfințenie, de fiecare dată când își spală părul.

1. Pieptănat părul
2. Spălat prima dată
3. Spălat a doua oară (la fel)
4. Clătit părul bine cu dușul
5. Clătit părul în lighean o dată
6. Clătit părul în lighean a doua oară
7. Pus balsam în lighean, omogenizat cu puțină apă, se umple trei sferturi ligheanul cu apă și se trece părul prin acest amestec, până simți că a intrat peste tot
8. La apreciere, se mai poate pune o dată apă în lighean și se mai trece părul de câteva ori, dacă este prea moale (cum se dorește)
9. Urmează storsul părului în prosop, care este foarte important și spectaculos prin:
- „morișcă” – se învârte capul la dreapta de 5 ori și la stânga de 5 ori
- se înfășoară (rulează) părul în prosop și se stoarce
- se mai învărte încă o dată
- se rulează în prosop și gataGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel