Lavinia Pârva a împlinit 36 de ani. Cum a surprins-o Ștefan Bănică

Data publicării:

Zi mare în familia lui Ștefan Bănică. Soția artistului a împlinit astăzi 36 de ani. 

Lavinia Pârva Bănică sărbătorește azi împlinirea frumoasei vârste de 36 de ani. Un astfel de moment nu putea fi trecut cu vederea așa ușor, astfel că soțul acesteia, Ștefan Bănică Jr, a surprins-o cu un buchet uriaș de trandafiri roșii. Fericită de cadou, săbătorita le-a arătat buchetul superb și internăuților. 

 

 

Ștefan Bănică și Lavinia sunt împreună de 8 ani. Au oficializat relația în 2017, cu o ceremonie discretă, pe malul mării, în Bulgaria. Au împreună un băiețel, pe nume  Alexandru, care are parte de toată atenția celor doi. 

"Încerc să mă concentrez foarte mult pe creșterea lui Alexandru, pe toate etapele importante din viața lui. Viața de mămică, într-adevăr, m-a schimbat foarte mult, dar e ste cel mai frumos lucru pe care l-am trăit vreodată. Și am să spun ceva care cred că explică totul: Niciodată nu am fost mai fericită, dar niciodată nu am fost mai obosită. 

Despre asta este vorba. Copilul schimbă tot. Eu sunt și genul de mamă care vrea să se implice 100% în tot ceea ce înseamnă creșterea lui Alexandru. Nu sunt genul de mamă care  vrea să aibă o bonă și să își vadă copilul seara.  Nu aș putea. Nu știu dacă este un lucru rău sau bun, dar eu nu sunt construită așa", a declarat artista pentru Spectacola, în urmă cu o lună. 

S-a speculat că ar avea probleme în relație


Recent, Lavinia a fost surpinsă fără verighetă, lucru care a pus pe gânduri pe toată lumea. Mai mult, unele tabloide s-au grăbit să speculeze că mariajul cu Bănică ar fi ajuns la final. 

Voi purtati tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal? Dragi cetateni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante ? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor,lipsa locurilor din spitale ? Dacă considerați că acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow!) de pe degetul meu , atunci vă spun ca sa dormiți linistiti! Cand voi divorța, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți. Lulea!", a clarificat atunci artista. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel