Laurette riscă să rămână fără fiica ei, după bătaia primită în hotel. Ce amenințare a primit vedeta

Data actualizării: | Data publicării:
Laurette, sursa instagram
Descriere foto: Laurette, sursa instagram

Vești proaste pentru Laurette. Bruneta riscă să rămână fără fiica ei, după bătaia primită în hotel.

În urmă cu două zile, Laurette a trecut prin momente de coșmar, după ce a fost bătută cu bestialitate de un bărbat într-un hotel de 3 stele din centrul Capitalei. Vedeta a fost la un pas de moarte și a suferit răni grave.

Reporterii CanCan spun că Laurette s-ar fi întâlnit cu un bărbat într-un hotel din Centrul Vechi al Capitalei, iar cearta ar fi izbucnit din cauza unor neînțelegeri. Bărbatul i-ar fi promis vedetei suma de 5.000 de euro în schimbul serviciilor sale, dar la final ar fi vrut să îi dea doar 300 de euro. În acel moment cei doi ar fi început să se atace reciproc, iar o femeie care a auzit cearta a sunat la 112. Potrivit unor surse din anchetă, agresorul o descrie pe mulatră ca fiind o damă de companie, care s-a dus la el, în camera de hotel, ca la un client.

Laurette neagă acuzațiile de prostituție de la hotel. Ce spune artista: „Este o minciună”

Reacția tatălui copilului ei 

După toate cele întâmplate, Mihai, fostul iubit al lui Laurette, nu a stat prea mult pe gânduri și a reacționat. Chiar dacă acesta formează în prezent un cuplu cu Majda, una dintre fostele concurente la ”Survivor”, el și Laurette au împreună o fetiță. În urma acuzațiilor de prostituție la adresa lui Laurette, Mihai a avertizat-o pe vedetă că o va lua pe fiica lor la el dacă faptele se dovedesc adevărate.

„Dacă aflu că este adevărat, îţi iau fata. Nu o mai las să crească lângă tine”, i-a spus Mihai lui Laurette ieri, la telefon, conform surselor Impact.

Laurette, dezvăluiri șocante despre bătaia din camera de hotel: „A încercat să mă bage cu capul în closet. Dacă nu venea Poliția, mă omora!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel