Laurette neagă acuzațiile de prostituție de la hotel. Ce spune artista: „Este o minciună”

Data publicării:
Laurette, sursa instagram
Descriere foto: Laurette, sursa instagram

Laurette neagă acuzațiile de prostituție, după bătaia de la hotel. Avocatul artistei a făcut public și un comunicat de presă.

În urmă cu două zile, Laurette a trecut prin momente de coșmar, după ce a fost bătută cu bestialitate de un bărbat într-un hotel de 3 stele din centrul Capitalei. Vedeta a fost la un pas de moarte și a suferit răni grave.

Reporterii CanCan spun că Laurette s-ar fi întâlnit cu un bărbat într-un hotel din Centrul Vechi al Capitalei, iar cearta ar fi izbucnit din cauza unor neînțelegeri. Potrivit sursei citate, bărbatul i-ar fi promis vedetei suma de 5.000 de euro în schimbul serviciilor sale, dar la final ar fi vrut să îi dea doar 300 de euro. În acel moment cei doi ar fi început să se atace reciproc, iar o femeie care a auzit cearta a sunat la 112. 

După ce Laurette a dat primele declarații legate de acest incident, acum avocatul artistei a publicat pe rețelele de socializare un comunicat de presă oficial, așa cum vedeata a și promis că va face. Astfel că vedeta neagă acuzațiile și susține că nu ar fi fost vorba de o întâlnire de natură sexuală.

„Comunicat de presa Laurette Atindehou

“In legătura cu agresiunea a carei victima am fost in urma cu doua seri, as dori sa aduc la cunoștința opiniei publice următoarele aspecte:

Referitor la presupusa pretindere a unei sume de bani pentru activități de natura sexuală, arat ca este o minciuna. In acest sens, urmează a prezenta organelor de politie mesajele scrise între mine și agresor care dovedesc clar faptul ca întâlnirea mea cu el nu era condiționata de plata vreunei sume de bani.

Ceea ce consider cu adevărat important este deturnarea atenției opiniei publice de la violentele la care am fost supusa. Mai grav decât atât este faptul ca presupusele informații scandaloase reprezintă, probabil, ceea ce a declarat agresorul la politie, ceea ce înseamnă o “scurgere de informații” din partea acestei instituții. Dacă “scurgerea de informații” ar fi avut ca obiect și declarația mea, ar fi fost relevat adevarul in cauza in fata opiniei publice, influențată in mod vădit de prezentarea unilaterala.

Sunt convinsă ca adevarul va ieși la iveală. Aceasta este ultima comunicare publica pe care o facem in cauza atât eu, cât și domnul avocat Vlad Hosu, pana in momentul in care dosarul va fi soluționat.

Le mulțumesc celor ce au încredere in mine și regret ca, intr-o cauza in care sunt victima, trebuie sa fiu supusa oprobriului public. Paradoxal pentru o victima, sunt nevoită sa afirm cu tărie ca sunt nevinovata”, se arată în comunicatul de presă transmis de Laurette.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel