Laurette, adevărul despre relația ei cu Ion Țiriac: „Atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere”

Data publicării:
Ion Țiriac, Laurette/ colaj/ foto Instagram, captura foto ObservatorNews
Descriere foto: Ion Țiriac, Laurette/ colaj/ foto Instagram, captura foto ObservatorNews

Laurette a vorbit deschis despre relația ei cu Ion Țiriac. De ce i-a oferit omul de afaceri o mașină?

Laurette este una dintre cele mai frumoase vedete din România. Bărbații roiesc în jurul ei și cu fiecare apariție face furori. Dar ce spune despre relațiile ei amoroase din prezent? Iubește sau nu frumoasa Laurette?


Laurette a confirmat zvonurile cum că afaceristul Ion Țiriac ar fi ajutat-o cu o mașină în valoare de 100.000 euro pentru noul ei videoclip. 


„Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. 


Este o relație frumoasă de prietenie!


Un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, a declarat Laurette pentru Ciao.ro

 

Citește și: Anamaria Prodan, motivul pentru care nu se mai afișează cu Laurențiu Reghecampf: „Este maimuța țării să-l scot de lesă pe plajă?”


Laurette spune că anul 2021 a început foarte bine pentru ea, atât pe plan profesional, cât și pe plan amoros. Aceasta este fericită în sfârșit și toate necazurile s-au sfârșit. Laurette a petrecut momente romantice cu Magaye Gueye, atacantul de la Dinamo.


„Am o relație frumoasă, mă simt iubită. Însă nu cred în siguranța nimănui decât în forțele mele proprii. Iubirea este complicată, este nevoie de timp și răbdare să iubești să oferi siguranța și încredere. Iubirea e frumoasă dar dureroasă uneori. Am invățat să mă iubesc pe mine apoi să ofer eu iubire celor din jurul meu. Nu am așteptări, ca să nu fiu dezamăgită”, a mai spus vedeta. 

 

Citește și: Fulgy a izbucnit în lacrimi la televizor. Fiul Clejanilor, mai sincer ca niciodată: ”Le-am distrus ani din viață părinților mei”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel