Anamaria Prodan, motivul pentru care nu se mai afișează cu Laurențiu Reghecampf: „Este maimuța țării să-l scot de lesă pe plajă?”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit motivul pentru care nu a mai fost văzută în compania soțului ei, după ce antrenorul a anunțat divorțul. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf trec prin cea mai dificilă perioadă din căsnicia lor. După ce marele antrenor a anunțat divorțul, impresara a venit în fața publicului cu multe declarații și dovezi pentru a demonstra că ceea ce soțul ei a spus a fost doar o glumă, iar relația lor este la fel de frumoasă ca la început. 


Cei doi nu au mai fost văzuți împreună în public, iar Anamaria Prodan a fost surprinsă doar singură prin oraș. Aceasta postează zilnic pe rețelele de socializare imagini cu soțul ei și are grijă să îi facă mereu declarații de iubire. 


”Să apar cu Reghe? Păi, trebuie să-l scot la fereastră ca pe un pensionar să-l vadă poștașul că este în viață când vine pensia? Păi, am cuiva de demonstrat ceva? Este maimuța țării să-l scot de lesă pe plajă să facă lumea poze cu el? Serios! Nu face bine el că dă un interviu pe an? Și ăla cum vrea el”, a spus Anamaria Prodan pentru digisport.ro.


Sexy impresara a dezvăluit care sunt activitățile soțului ei în prezent și de ce nu este văzut prea des prin oraș. 


”Este in țară, pleacă la discuții afară, se întoarce stă la ferma lui, pescuiește, merge cu Reghe jr la antrenamente, la meci, are o viață liniștită departe de circurile din oraș. O să aibă și echipă. Nu stă în ploaie Reghe, să nu-l plângă nimeni.
Stă pe milioane relaxat, și nu se uită nici în gura lui Becali, nici în gura oamenilor care clevetesc! E prea mare și deștept ca să-i pese”, a mai spus impresara. 

 

Florentina Raiciu ar fi presupusa amanta a lui Reghecampf.

 

„Nici măcar nu am văzut-o în viața mea. Au curs atunci subiectele… A bătut-o Prodan, i-a rupt salonul, i-a spart… o prostie! Nu am văzut-o niciodată pe femeia asta, nu am primit niciodată un telefon acasă de la femeia asta. Dacă cine a aruncat vorba asta a crezut că o să-mi distrugă căsnicia și o să-l distrugă pe Reghe ca imagine… Nu există! Raiciu nu a existat în discuțiile familiei noastre.

O singură dată am întrebat când existau discuții în oraș, dacă o știe pe fata asta. Am intrat amândoi pe Google și ne-am uitat cine e. Ți se pare că Reghe s-ar preta să se combine și să dea banii copiilor lui unor… gunoaie? Pentru mine o femeie care nu are demnitate, mândrie este… O femeie care nu a muncit o zi și care stă așa cu picioarele deschise”, a declarat Anamaria Prodan pentru GSP, în legătură cu presupusa amantă a soțului ei. 

 

Citește și: Drama Florentinei Raiciu, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecmapf. Prin ce calvar a trecut blondina: ”Eram foarte delăsătoare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel