Laurette a mers la audieri. Noi declarații despre bărbatul care ar fi agresat-o: „Îl vedeam ca pe un posibil iubit. Eu am vrut o relație cu el”

Data actualizării: | Data publicării:
Laurette, sursa instagram
Descriere foto: Laurette, sursa instagram

Laurette a mers astăzi la Secția 10 de Poliție din Capitală, acolo unde a dat declarații cu privire la incidentul din 9 martie, atunci când a fost protagonista unei altercații într-o cameră de hotel.

 

Coșmarul pare că nu se mai termină pentru Laurette. După ce la prima oră a dimineții, presupusul agresor a făcut o serie de declarații halucinante cu privire la incidentul petrecut în camera de hotel, în data de 9 martie, acum, vedeta a fost nevoită să meargă la poliție pentru a povesti ce s-a întâmplat între ea și bărbatul pe care îl acuză că a agresat-o. 

''Am fost chemată la audieri împreună cu domnul avocat. O să mergem să dăm declarații. Încă sunt șocată, încerc să-mi revin după trauma pe care am suferit-o. Fac tratament pentru a mă recupera. Am avut dureri la ambele picioare, dar după tratament îmi revin. Încă sunt în stare de șoc, în locul meu putea să fie altcineva. Într-un fel sau altul pot să fiu vocea fetelor care au trecut prin astfel de întâmplări cu acest bărbat'', a declarat Laurette la Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: Bărbatul care ar fi agresat-o pe Laurette, primele declarații: "A venit să ia banii pe prosteală"


Despre declarațiile făcute de presupusul agresor, avocatul vedetei spune că în zadar încearcă acesta să se apere, pentru că ea deține probe incriminatorii. 


''În acest sens o să prezentăm întregul set de mesaje dintre Laurette și această persoană. Este greu de o persoană să se apere într-un dosar de acest gen, iar modalitatea pe care acesta o aplică nu este una foarte corectă. Cred că este foarte greu să spui că nu ai lovit-o când toată lumea a văzut vătămările corporale pe care le-a suferit'', a spus avocatul vedetei.

CITEȘTE ȘI: Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”

Mai mult, Laurette a declarat încă o dată că ea este victima în tot acest scandal și că ea l-a văzut pe bărbat ca pe un posibil iubit.

Eu îl vedeam ca pe un posibil iubit. Eram o femeie singură, mi-a scris și eu am vrut o relație cu el. Până în acea seară nu mi-a făcut niciun cadou”, a spun Laurette pentru Kanal D, din fața secției de poliție.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel