Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care a bătut-o: „Acesta este PSIHOPATUL. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false”

Laurette a făcut publice fotografiile bărbatului care pe 9 martie a bătut-o cu bestialitate într-un hotel din Capitală. 

Pe 9 martie, Laurette trăia coșmarul vieții ei. Vedeta a fost bătută cu bestialitate într-o cameră de hotel, iar salvarea ei a fost intervenția poliției. Inițial, fosta asistentă Tv nu cunoștea adevărata identitate a agresorului, care se recomandase drept „Cristi”. Potrivit brunetei, numele real al bărbatului este Marian Tătic. Cei doi s-au întâlnit de mai multe ori până la momentul agresiunii și nimic nu avea să prevestească incidentul violent. 

Acum, Laurette este pornită să își facă dreptate și vrea ca agresorul să plătească pentru ce i-a făcut și să nu aibă ocazia să mai terorizeze și alte femei. 

 

“Acesta este psihopatul care abordează fete și le ademenește la el în apartament sau prin alte părți, acolo unde sunt supuse la agresiune fizică și umilințe. Știu că sunteți multe care ați trecut prin astfel de traume cu acest psihopat, de aceea apelez la ajutorul vostru să mă contactați și să vă spuneți povestea. Fetelor, trag un semnal de alarmă, nu vă lăsați înșelate de acest psihopat. Aveți grijă, se dă om de afaceri, vorbește frumos până vă atrage în capcană. Feriți-vă de el, își dă tot felul de nume false. Eu am trecut printr-un coșmar, puteam să mor!”, scrie Laurette într-un mesaj disperat, ce însoțeste poza agresorului ei.


Laurette a depus deja plângere penală împotriva bărbatului și face apel la autorități să rezolve cât mai repede acest caz.


” Canibalul stă liber pe străzi! Rog autoritățile să facă ceva în acest sens să nu asistăm neputincioși la moartea vreunei fete nevinovate!”, mai spune Laurette.


Fosta asistentă Tv spune că Marius Tătic ar fi un veritabil “hărțuitor de vedete”, care folosește nume false pentru a-și păcăli victimele. Aceasta spune că agresorul se prezintă drept  Cristi, Marcel sau Marius. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Dată: 20 Martie 2021, 11:44 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience