Laurențiu Reghecampf și-a dat demisia de la Neftchi Baku. Care este motivul: „Cunoscut pentru scandalurile provocate...”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Larențiu Reghecampf s-ar putea întoarce în România.

Laurențiu Reghecampf s-ar pregăti să părăsească echipa pe care o antrenează în Azerbaidjan. Chiar dacă, în urmă cu câteva luni, acesta părăsea fericit Universitatea Craiova, pentru o sumă mai mare de bani, s-ar putea ca antrenorul să se reîntoarcă în România curând.

”Laurențiu Reghecampf, antrenorul principal al lui Neftchi, ar urma să părăsească Azerbaidjanul în viitorul apropiat”, anunță Sportinfo, potrivit sport.ro

 

Mai mult, Reghecampf ar fi cel care s-ar fi gândit la această variantă. Din informațiile pe care le relatează sursa citată, scandalul dintre el și Anamaria Prodan i-ar fi dat bătăi de cap, la care se mai adaugă și lipsa de succes pe care o are cu echipa Neftchi Baku. Reghe ia astfel în considerare să vină direct la FCSB, după ce reușește să rezilieze contractul din Azerbaidjan.

”Conform informațiilor obținute, antrenorul român a adus în discuțiile cu oficialii clubului ideea de a-și schimba locul de muncă. Tehnicianul, care a ajuns la Neftchi în luna iunie, a spus că este gata să-și rezilieze contractul semnat pe doi ani și speră să obțină asta cu acordul părților.

Reghe, cunoscut în țara sa pentru scandalurile provocate (n.r. - referire la problemele cu Anamaria Prodan), a recunoscut că nu se simte confortabil în Baku și că nu ar mai putea conduce echipa. Antrenorul ia în considerare acum opțiunea de a reveni în România. Neftchi are un sezon lipsit de succes sub conducerea sa: s-a oprit în preliminariile Conference League și continuă prestațiile slabe în prima ligă”, a explicat Sportinfo. 

VEZI și: „Are cancer!”. Drama neștiută a lui Laurențiu Regehcampf. A ieșit la iveală recent

 

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, scandal în plină stradă, în urmă cu câteva săptămâni

Vă reamintim faptul că în urmă cu doar câteva săptămâni, showbiz-ul românesc a fost zguduit de un scandal monstru, ce i-a avut drept protagoniști pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Chiar dacă lucrurile păreau că s-au calmat aceștia, antrenorul întemeindu-și deja o nouă familie, se pare însă că vechile tensiuni nu le dau pace acestora. 

Așadar, cei doi foști parteneri s-au luat la bătaie în plină stradă, chiar în fața vilei pe care o deține impresara. Pe atunci, aceasta îi aducea mai multe acuzații grave antrenorului, precum faptul că ar fi consumat alcool și substanțe interzise, înainte să vină în locul cu pricina. În acest sens, vedeta spunea  că se temea pentru viața ei. 

"Dacă se întâmpla lucrul acesta când am făcut prima plângere că ne temem pentru viața noastră, nu ajungeam să vină Laurențiu Reghecampf, duhnind a alcool, abia se ține pe picioare. Poliția nu vrea să ia probe de sânge, nu vrea nimeni să facă nimic, toată lumea se uită și zâmbește că noi locuim în Snagov și suntem celebrități, și acum, același polițist care acum câteva luni mi-a luat mie declarație când, la fel, a venit peste noi în casă, la fel a venit în stare de ebrietate cum este și acum, îl veți vedea cum arată. Nu se poate să stăm să ne omoare în casă și să vină poliția și să își dea seama pe urmă că au greșit că nu au luat prima dată măsuri", a spus Ana Maria Prodan, potrivit dcnews.

Anamaria Prodan nu renunță la numele de Reghecampf: „Astea sunt prostii de-ale lui”. Ce replică îi dă antrenorului

Care este sentința, după acest conflict

La câteva zile de la acest conflict, a venit și sentința oficială a scandalului dintre cei doi foști parteneri.

„Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de două luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian.

Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Neftci Baku (Azerbaijan), începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, potrivit Wowbiz.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel