Laurențiu Reghecampf pune capăt zvonurilor. Pleacă sau nu de la Neftchi Baku: „A fost o nouă întâlnire cu cei din club în care am vorbit despre...”

Data publicării:
Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre plecarea lui de la echipa de fotbal Neftchi Baku.

Laurențiu Reghecampf a fost subiectul mai multor discuții, în ultima vreme. Majoritatea fac referire cu privire la divorțul dintre el și Anamaria Prodan, însă în spațiul public au circulat mai multe zvonuri potrivit cărora antrenorul ar fi plecat de la echipa Neftchi Baku, pe care o antrenează deja de câteva luni. Chiar dacă până acum nu a oferit o reacție, cu privire la acest aspect, fostul soț al impresarei s-a hotărât să facă lumină în contextul acestor zvonuri. Așadar, Laurențiu Reghecampf spune că în prezent este, în continuare, cu Neftchi Baku și nu s-a pus niciodată problema plecării de acolo. 

„Am mai fost întrebat despre asta (n.r. despre plecare). Nu pot interzice presei să scrie știri despre mine. Poate să scrie ce vrea, este dreptul ei. Sunt la Neftchi acum.

A fost o nouă întâlnire cu cei din club în care am vorbit despre consolidarea echipei. Nu există nicio problemă din partea mea. Nu mă gândesc să-mi schimb echipa”, a declarat Laurențiu Reghecampf, potrivi wowbiz.

VEZI și: Anamaria Prodan rămâne cu numele de Reghecampf. Instanța a decis: „Să-i fie jenă pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii”

 

Ce spuneau zvonurile cu privire la plecarea antrenorului, în urmă cu ceva timp

În urmă cu ceva timp, anumite surse susțineau faptul că însuși antrenorul și-ar fi dat demisia de la această echipă de fotbal, pentru să nu s-ar fi simțit confortabil cu privire la scandalul ce avusese loc între el și Anamaria Prodan.

”Laurențiu Reghecampf, antrenorul principal al lui Neftchi, ar urma să părăsească Azerbaidjanul în viitorul apropiat. Conform informațiilor obținute, antrenorul român a adus în discuțiile cu oficialii clubului ideea de a-și schimba locul de muncă. Tehnicianul, care a ajuns la Neftchi în luna iunie, a spus că este gata să-și rezilieze contractul semnat pe doi ani și speră să obțină asta cu acordul părților.

Reghe, cunoscut în țara sa pentru scandalurile provocate (n.r. - referire la problemele cu Anamaria Prodan), a recunoscut că nu se simte confortabil în Baku și că nu ar mai putea conduce echipa. Antrenorul ia în considerare acum opțiunea de a reveni în România. Neftchi are un sezon lipsit de succes sub conducerea sa: s-a oprit în preliminariile Conference League și continuă prestațiile slabe în prima ligă.”, anunță Sportinfo, potrivit sport.ro

Sarah, fiica Anamariei Prodan, în lacrimi, după divorțul dintre mama sa și Laurențiu Reghecampf: „Când o văd plângând, parcă mă rupe! El a plecat”

 

Adevărul din spatele bătăii dintre Reghecampf și Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au stârnit un adevărat scandal, care a cutremurat lumea mondenă, în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi s-au luat la bătaie chiar în fața vilei de la Snagov pe care impresara o deține, imaginile fiind filmate de finul acesteia și urcate  pe internet. Chiar dacă au existat mai multe motive potrivit cărora s-ar fi întâmplat acest lucru, Anamaria Prodan spune că totul a fost cauzat de botezul pe care Reghecampf urma să-l organizeze atunci pentru Liam. Aceasta susține faptul că ar fi încercat să-i explice frumos fostului partener de viață faptul că nu este în regulă să facă un botez, atât timp cât nu este încă divorțat, însă acesta și-a ieșit imediat din fire. 

„N-a înțeles nimeni nimic. Eu am întrebat atunci „Ai filmat?”, pentru că era finul meu. Noi am venit atunci acasă, iar el nici n-a apucat să coboare din mașină. Nu a plecat, tocmai pentru că a văzut că Reghecampf era beat, pentru că era băut. A venit la mine și am încercat să-i explic frumos că este foarte urât să facă un botez, pentru că nu este încă divorțat și are niște copii, o datorie de tată, că se face de râs în fața țării, și așa e ultimul bărbat din România. Eu am spus toată viața, o femeie care toată viața a fost obișnuită să stea sub masă, și dacă o pui la o masă, ea tot va aluneca sub, așa este formată. O femeie care la 17, 18 ani, pentru că asta vezi dacă cauți pe internet numele ei, vezi că a fost implicată în violuri, care declară singură că la ora 12 noaptea s-a dus în casă la Doru Iuga și ăia au adormit-o vezi doamne, ferească Dumnezeu, e o problemă. 

Eu nu am vrut să le strict botezul. Sunt niște prostii, niște speculații. Facem pariu că Laurențiu Reghecampf va ajunge foarte jos? Pe partea de viață, este terminat, el știe ce a făcut cu viața lui și nu mai e cale de întors. El nici în Dubai nu mai are loc.”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul podcastului Tare de tot cu Viorel Grigoriu.

Anamaria Prodan, victorie împotriva Laurențiu Reghecampf. Impresara a câștigat un proces: „N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel