Sarah, fiica Anamariei Prodan, în lacrimi, după divorțul dintre mama sa și Laurențiu Reghecampf: „Când o văd plângând, parcă mă rupe! El a plecat”

Data publicării:
Sursa foto: Sarah Dumitrescu/ captură YouTube/ theXclusive
Descriere foto: Sursa foto: Sarah Dumitrescu/ captură YouTube/ theXclusive

Sarah, fiica Anamriei Prodan a vorbit despre divorțul dintre mama sa și Laurențiu Reghecampf. 

Sarah este fiica cea mică a Aneimaria Prodan din relația acesteia cu Tibi Dumitrescu. Tânăra a fost stabilită în America, acolo unde a jucat baschet de performanță. Acum, tânăra este în România alături de mama sa. 

Sarah, fiica Anamariei Prodan, în lacrimi, după divorțul dintre mama sa și Laurențiu Reghecampf

Recent, Sarah Dumitrescu a fost invitată în emisiunea online „Fiță cu Adiță”, moderată de Adiță Voicu și difuzată pe canalul de YouTube, theXclusive, acolo unde a vorbit despre divorțul dintre mama sa și Laurențiu Reghecampf. 

„Și eu plâng la rândul meu, dar numai când e ceva așa legat de familie, adică nu plâng așa din orice! Și când o văd pe mama plângând, așa parcă mă rupe și automat plâng și eu! Eu am și venit din America să fiu cu ea! Inițial am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine, că și mama avea nevoie să fie una dintre noi acasă! Și am vorbit cu Rebeca și i-am zis că mă duc eu acasă acum! Acum e și rândul meu!”, a spus Sarah, cu ochii în lacrimi.

Sarah a recunoscut că viața familiei sale s-a schimbat foarte mult după divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

„Da! Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta, pentru că ceea ce s-a întâmplat e problema mamei, bine și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat! Pentru mine el a plecat! Adică nu mai există în viață mea!
Acum noi trebuie să ne adaptăm la viață noastră fără el și rolul meu acum este cum să o fac pe mama fericită și să se simtă mai în largul ei! Dar ne are pe noi și cred că e destul!”, a mai declarat Sarah.

Instanța a admis cererea de divorț

Judecătoria Buftea a admis pe 19 noiembrie cererea de divorț înaintată de antrenorul lui Neftchi Baku și a dispus desfacerea căsătoriei din culpă comună, scrie digisport.ro

„Consider că decizia instanței este binevenită, în contextul în care, în ultimele luni, s-a creat atâta tapaj în spațiul public cu privire la acest divorț. Nu a fost opțiunea mea ca procesul să aibă o asemenea durată, dar, până la urmă, s-a încheiat și această epopee. În principiu, niciun divorț nu este de dorit, dar, atunci când nu mai există cale de comunicare, este singura soluție. De altfel, sper ca și doamna Anamaria Prodan să înțeleagă că, prin această hotărâre, s-a pus capăt oricărei divergențe. Instanța s-a pronunțat asupra tuturor aspectelor, cu maximă chibzuință, așa încât nu cred că mai există niciun alt aspect interpretabil”, a spus Laurențiu Reghecampf pentru Cancan.

Anamaria Prodan: „Ne dorim să scăpăm de calvar”

„Oare cum presa a aflat decizia Judecătoriei Buftea într-un dosar ținut secret, când nici avocatul meu nu știa nimic? Ce drăguț, nu? Reghe comentează o decizie care, oficial, nu a apărut. Decizia nu este motivată, nu o știm exact, căci pe 18, noi, eu și copiii mei, o așteptam cu sufletul la gură. Ne dorim să scăpăm… Şi ce să vezi?!

Decizia şi amănuntele le știa presa… Numai că ei nu știu că trebuie să așteptăm o decizie oficială, nu să ne facem de râs prin ziare. Nici să inventăm subiecte. Trebuie să vedem motivarea, căci avem cale de atac etc. Greu când ai făcut şcoala pe scări și te înțepi în ochi cu pixul, dacă încerci să-l folosești. Eu și copiii vom da un comunicat din partea familiei şi ne dorim să scăpăm de calvar!”, a susținut Anamaria Prodan pentru Playtech.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel