Anamaria Prodan, victorie împotriva Laurențiu Reghecampf. Impresara a câștigat un proces: „N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău”

Data publicării:
Anamaria Prodan, captură video Youtube
Descriere foto: Anamaria Prodan, captură video Youtube

Anamaria Prodan a câștigat un nou proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat după o căsnicie care a durat mai bine de 15 ani. Acum, antrenorul îi plătește lunar pensie alimentară fiului său, Laurențiu Junior. Suma este de de 1600 de euro. Ulterior, impresara, a anunțat că va face apel, având în vedere că aceasta a cerut o sumă mult mai mare în instanță. 

Anamaria Prodan a câștigat un nou proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf

„Astăzi, am văzut executarea pentru că a contestat-o. Este rușinos! Este rușinos pentru familie, pentru copilul lui și pentru el. N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău, să nu îl ajuți, să nu fi lângă el, să nu faci parte din viața lui. E foarte, foarte urât pentru un părinte. Dumnezeu dă fiecăruia după suflet. Nu avem nevoie de nimic, îi mulțumim lui Dumnezeu. Nu stau cu mâna întinsă, nu i-am cerut niciodată nimic. Singur și-a închis și deschis procese, iar le-a închis, iar le-a deschis, a contestat, a recontestat… Ferească Dumnezeu. E jalnic să ajungi așa, că tată, că părinte, că bărbat. Păcat!”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Antena Stars.

 

Anamaria Prodan și copii ei nu vor să mai audă de Laurențiu Reghecampf

„Pentru toți a murit. Ca să poți să ai inima să spui așa ceva, când aceste două fetițe te-au divinizat, au deschis ochii pe tine și te-au susținut cu toată forța lor și, oriunde mergeau, când cineva spunea ceva, că și ele au trăit episoadele astea, nu numai eu... E mort, și îngropat, și cu pomana de șapte ani făcută”, a spus aceasta, în cadrul unui podcast.

„Atât timp cât, în trei ani, nu l-a căutat, nu l-a ajutat.

A strigat sus și tare că i-a plătit școala și trei rate la mașină, n-ai cum să fii părinte. Să nu te intereseze niciodată, copilul are nevoie de benzină, mașină, haine, bani, nu?

Păi, când i-a fost mai greu, nu a fost lângă el. De fiecare dată când a venit acasă, a făcut câte un scandal, băut. Și ce să învețe de la el?”.

Anamaria Prodan a încercat să repare căsnicia cu antrenorul

Anamaria Prodan a recuoscut că a încercat să salveze căsnicia cu Laurențiu Reghecampf, însă totul a fost în zadar. 

„Stăteam cu Laurențiu de vorbă și spuneam « Te rog, oprește-te! Nu voi mai putea face față. Eu sunt singură și am deschis războaie pe fiecare front și nu mai duc ». A ieșit Gigi Becali și a pus capac. Când a ieșit Gigi Becali și a spus «Are amantă de opt ani, i-a deschis afaceri, ia banii familiei ». E alta (n.r. fostă parteneră de-a lui Reghecampf).

Și amanta râdea, și povestea, și arăta poze și nenorociri la toată lumea. Și, atunci, i-am spus «Ai grijă, că începi să te clatini din ce în ce mai tare și vezi că nu te distrugi tu, ne distrugi pe toți! ».

Tu erai Laurențiu Reghecampf, erai soțul Anamariei Prodan. Aveai două fete de se învârteau după soare, aveai un băiat minunat, aveai un băiat mare, din prima căsătorie, la fel. Tu trebuia să fii stâlpul acestei familii. Cum să cobori tu la asemenea mizerii? Cum să te uiți și să mai iei și banii copiilor.

S-a îmbolnăvit mama, am fost în Cuba cu mama mea, am fost peste tot, să o salvez. Iar s-a văzut liber”, a mai spus aceasta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel