Laurențiu Reghecampf, prima fotografie în trei. Antrenorul s-a pozat alături de Corina Caciuc și de fiul lor

Data actualizării: | Data publicării:

Laurențiu Reghecampf a postat pe rețelele de socializare o poză cu noua sa familie.

Laurențiu Reghecapf și Corina Caciuc au devenit părinți în urmă cu aproximativ două săptămâni. De atunci, cei doi sunt extrem de fericiți, lucru ce se poate observa prin toate postările făcute pe rețelele de socializare. Dacă în urmă cu puțin timp, celebrul antrenor a făcut publică o fotografie în care apărea doar el și cu cel de-al treilea său băiat, Liam, acum acesta a publicat o poză cu întreaga familie, la brațul său fiind și Corina Caciuc.

Cei doi s-au fotografiat chiar în fața maternității unde iubita acestui a născut, iar Laurențiu Reghecampf își ține iubita strâns de mână, iar, cu cealaltă, cară scaunul de mașină în care stă fiul său.

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre nunta cu Corina Caciuc

Chiar dacă se află în plin proces de divorț, antrenorul spune că deja există discuții despre nunta pe care urmează să o organizeze cu actuala sa parteneră, însă, mai întâi, vrea să-și încheie toate socotelile cu Anamaria Prodan.

„Urmează, vedem, în momentul de față nu acest lucru este important. Important e Liam, important e să îmi termin divorțul, important e să se termine tot scandalul care este în momentul de față. Din toată povestea, cea mai șifonată a ieșit Corina”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit spynews.

Laurențiu Reghecampf, detalii sfâșietoare despre moartea fetei lui. Antrenorul, sfâșiat de durere: A fost o tragedie foarte mare

Antrenorul a dezvăluit motivul divorțului de Anamaria Prodan

Invitat recent în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, acesta a dezvăluit de unde a pornit ruptura din el și Anamaria Prodan.

"Momentul delicat în căsnicia noastră a fost când am văzut acel incident pe care l-a avut ea împreună cu antrenorul de fotbal Dan Alexa, în momentul în care i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana și i-am zis că va fi foarte greu să trec peste acest moment. De atunci, lucrurile au luat altă întorsătură. Urăsc când oamenii își folosesc copiii să ajung la anumite lucruri. Nu accept ca copiii mei să fie folosiți, pentru a câștiga ceva. Copiii trebuie să stea deoparte, să trăiască. Eu am încercat mereu să-mi protejez copiii.", a declarat Laurențiu Regehcampf în cadrul emisiunii.

Laurențiu Reghecampf susține că a fost înșelat de Anamaria Prodan

Mai mult, acesta susține faptul că era plecat în Dubai în momentul în care a văzut acel incident și, chiar dacă a încercat să treacă peste și să-i mai acorde o șansă partenerei lui, vedeta spune că nu a putut ierta infidelitatea.

"Nu, pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controleze ce face Anamaria, eu am încredere în ce face omul de lângă mine. Apar foarte multe discuții când ești persoană publică, dar niciodată nu m-am gândit la acel lucru. În momentul în care s-a întâmplat acel episod eu am avut o discuție cu ea, nu am putut să-i spun lui Bebe și am luat eu decizia de a trece peste acest moment, dar n-am putut. Îmi pare rău că i-am dat ei anumite speranțe, dar cred eu că cel mai sănătos pentru noi a fost să pun eu capăt atunci.", a continuat acesta.

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea. Antrenorul desființează relația cu Anamaria Prodan: Nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit ea



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel