Laurențiu Reghecampf, detalii sfâșietoare despre moartea fetei lui. Antrenorul, sfâșiat de durere: A fost o tragedie foarte mare

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video Youtube/ Kanal D

Laurențiu Reghecampf a trecut printr-o adevărată tragedie în urmă cu ceva timp, când fiica sa din prima căsnicie s-a stins din viață.

Laurențiu Reghecampf a trecut printr-o adevărat dramă, în tipul primei sale căsnicii, când și-a pierdut fata. Ana Lisa avea aproape un an, când s-a stins din viață din cauza unei malformații extrem de grave la inimă. Antrenorul a vorbit despre acest incident în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", unde a spus faptul că a fost extrem de afectat de această tragedie, pe care a purtat-o pentru mult timp în suflet.

"Eram foarte tânăr, dar mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente dificile, mai ales că familia, fosta soție a trăit totul la o intensitate foarte mare. Eu atunci eram jucător la Steaua și jucam și în Cupele Europene și aveam mai multă libertate să plec din mediul ăla. Trebuia să mă duc la muncă, să gândesc pozitiv. Cred că eu am trecut mult mai repede peste momentul ăla, dar în sufletul meu a fost o tragedie foarte mare. Mai ales că ne obișnuisem deja cu Ana Lisa.", a declarat Laurențiu Regghecampf în cadrul emisiunii de pe Kanal D.

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre blesteme

Chiar dacă a trecut prin mai multe momente grele de-a lungul timpului, atât pe plan profesional, cât și personal, Laurențiu Reghecampf spune că nu crede în blesteme, chiar dacă au existat momente când s-a gândit la această posibilitatea. Acesta spune faptul că reușește să treacă peste clipele dificile cu ajutorul credinței, chiar dacă oamenii nu îi cunosc această latură.

"Câteodată ma gândesc, dar nu cred. Încerc să merg pe drumul meu, să am credința mea. Nu arăt lucrul ăsta și nu o fac să vadă toată lumea, dar cred în Dumnezeu. Câteodată în momentele dificile ne mai uităm și spre blesteme, spre lucruri care nu ar trebui să se întâmple în viața noastră. Eu nu vreau să cred în blesteme.", a mai dezvăluit antrenorul.

Care a fost cel mai dificil moment din cariera antrenorului

Deși se bucură de un nume foarte mare în lumea fotbalului, Laurențiu Reghecampf spune că au existat și momente mai puțin plăcute în cariera sa, când din cauza unei greșeli a pierdut un meci foarte important.

"Suntem supuși greșelilor. Am făcut o greșeală într-un meci foarte important. Este un moment foarte negru în cariera mea, pentru că îmi doream să joc la echipa națională și să o fac bine. Am avut parte de acea greșeală și am pierdut acel meci. A fost un moment dificil în cariera mea.", a spus el.

Citește și: Laurențiu Reghecampf, motivul DIVORȚULUI de Anamaria Prodan: Am pus capăt atunci. Lucrurile au luat altă întorsătură



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel