Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea. Antrenorul desființează relația cu Anamaria Prodan: Nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit ea

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram/ Laurențiu Reghecampf, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Instagram/ Laurențiu Reghecampf, Instagram

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre începutul relației cu Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit mai multe detalii despre începutul relației sale cu Anamaria Prodan. Chiar dacă cei doi s-au iubit cu adevărat, formând o familie timp de câțiva ani buni de zile, antrenorul spune că niciodată nu a fost pe aceeași lungime de undă cu fosta soție. Dacă impresarei îi plăcea întotdeauna să-și facă viața publică și să ofere cât mai mute lucruri despre sumele enorme pe care le are în conturi, acesta spune că el a fost întotdeauna opusul ei, fiind extrem de discret cu aceste informații personale.

"Probabil că aș fi fost același om. Eu nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit Anamaria și întotdeauna am avut discuții pe tema asta. Eu niciodată nu mi-am dorit să fiu pe coperta ziarelor, să fiu gratuit în ziare. Mi-am dorit să apar pentru lucrurile pe care le-am făcut. Eu nu am fost de acord cu foarte multe lucruri. Mie nu-mi place să fiu monden. Sunt monden prin faptul că sunt un antrenor de fotbal și cred că e de ajuns. Nu-mi trebuie mai mult.

La ceea ce spune Ana este păcat. Amândoi am crescut împreună. Poate și ei i-au fost deschise multe uși datorită mie, dar eu niciodată nu o să ies să spun acest lucru, pentru că nu-mi fac cinste. Am fost un cuplu, ar trebui să menținem acest lucru în memoria copilului nostru. Aceste lucruri nu fac decât să-i scadă din popularitate, nu-i fac cinste. De la început am observat că suntem total diferiți. De multe ori oamenii îmi spun că sunt îngâmfat, dar eu sunt timid, nu mă bag în seamă singur.", a declarat Laurențiu Regehcampf în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, de pe Kanal D.

Laurențiu Reghecampf nu dorește să dezvăluie sumele pe care le are în conturi

Tocmai din cauza faptului că Anamaria Prodan dădea presei adesea informații despre viața personală, Reghecampf spune că de aici porneau și cele mai multe certuri dintre cei doi.

"Niciodată nu vorbesc despre acest lucru, de aceea vă spun că eu și Ana am fost total paraleli. Este prima condiție pe care o pun când semnez un contract: sumele sunt confidențiale. Nu cred că este o mândrie să ieși în față să câștigi nu știu câte milioane. Nu știu de ce ar interesa pe cineva câți bani câștig eu. Ăsta este lucrul pe care l-am urât cel mai mult și am avut discuții foarte aprinse cu ea din cauza asta. Nu mi-a plăcut niciodată să arăți ce ai, să faci poze. Am multe lucruri scumpe.", a mai spus antrenorul.

Laurențiu Reghecampf, motivul DIVORȚULUI de Anamaria Prodan: Am pus capăt atunci. Lucrurile au luat altă întorsătură

"Nu cred că trebuie să ai curaj să divorțezi"

Mai mult, acesta spune că a luat foarte ușor decizia de a divorța de Anamaria Prodan, deoarece neînțelegerile, dar și incompatibilitatea de pe anumite planuri l-au făcut să realizeze faptul că își dorește ceva diferit.

"Nu cred că trebuie să ai curaj să divorțezi. Nu ești obligat să stai cu cineva. Simplul fapt că eu nu mă mai înțelegeam cu Ana și am avut parte de foarte multe evenimente m-au făcut să mă gândesc mult mai profund la ceea ce urmează să fac cu viața mea. Mi-am dat seama că sunt mințit, lumea s-a întors invers pentru mine, niciodată nu mă gândesc că persoana de lângă mine ar putea să mă înșele. Ca să divorțez nu mi-a trebuit curaj. Am făcut ceea ce-am simțit. Nu mă așteptam la această dimensiune a divorțului în mass-media.", a mai spus el. 

Laurențiu Reghecampf, detalii emoționante despre moartea fetei lui. Antrenorul, sfâșiat de durere: A fost o tragedie foarte mare



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel