Laurențiu Reghecampf i-a scris lui Bebeto, în final. Care a fost declarația antrenorului

Data publicării:

Laurențiu Reghecampf, aspru criticat de public, a luat legătura cu propriul fiu, după mai mult timp de tăcere.

După scandalul cu mesajele antisemite din partea lui Luca, fiul lui Reghecampf, antrenorul a avut viață grea după ce nu i-a urat nimic în ziua serbării acestuia. Este vorba despre Bebeto, care a împlinit 15 ani pe 31 august, însă Anamaria Prodan a considerat că este necesar să îi fie aniversată ziua de naștere în avans, deoarece el va fi într-un cantonament la data respectivă. 

Venind ziua în cauză, Reghecampf s-a ținut de „promisiunea” morală și i-a scris fiului său după presiunea venită din partea mamei mezinului, cât și a publicului care a criticat foarte aspru lipsa de inițiativă a antrenorului. Principala problemă a publicului a fost faptul că Reghecampf nu a fost prezent la serbarea juniorului.

„La mulți ani băiatul meu frumos - te iubește tata enorm!”, a fost declarația lui Reghe, pe platformele de socializare.

Anamaria Prodan a garantat pentru Reghecampf

Cu ocazia unui interviu, Anamaria Prodan a spus, în urmă cu câteva zile, că ușa casei ei e mereu deschisă pentru tatăl copiilor ei. Mai mult decât atât,e a a „garantat” că antrenorul va lua legătura cu propriul copil.

„Sunt convinsă că Laurențiu va trece cu siguranță pe 31 august să-l vadă pe Bebe de ziua lui. Ușa casei noastre este deschisă mereu pentru el când vine vorba de copii”, a mai declarat impresara, pentru Click!

https://media.spectacola.ro/image/202308/w800/reghe-cu-reghecampf-junior_31417600.jpg

Luca, fiul lui Reghecampf, mesaje antisemite

Declarația antrenorului după ce s-a sesizat o organizație internațională

După ce propriul lui fiu a dat-o în bară, Reghecampf a fost criticat zile în șir de public pentru faptul că unul dintre copiii săi are astfel de înclinații. Într-o încercare de a repara greșeala făcută, antrenorul a scris un mesaj adresat tuturor, în speranța că va mai ameliora întreaga situație. Pe de altă parte, Anamaria Prodan, în legătură cu toată situația, a precizat, printre altele, că nu prezintă suficient de bine perspectiva părintelui delcarația lui Reghcampf, de mai jos. În cele din urmă, Luca Reghecampf și-a șters toate conturile de socializare.

„1. Nu am avut cunoştinţă şi nu încurajez în absolut niciun mod transmiterea în spatiul public a unor astfel de afirmaţii care sunt nu numai profund jignitoare la adresa unui întreg popor, dar sunt şi de natură să creeze amintiri extrem de dureroase pentru toţi cei care au trecut prin coşmarul Holocaustului.

2. Deşi fiul meu este major şi pe deplin responsabil pentru absolut toate faptele sale, am luat legătura cu el în cursul zilei de astăzi şi i-am explicat gravitatea unei astfel de afirmaţii. Precum şi consecinţele chiar şi legale pe care le presupune diseminarea în spaţiul public a unei astfel de afirmaţii.

3. Cred că în urma discuţiei purtate, acesta a înţeles semnificaţia profund negativă a afirmaţiei sale. Îşi cere scuze sincer pentru toate efectele negative ale acesteia.

4. Recunosc că am fost absolut surprins de mesajul transmis de fiul meu major în spaţiul public. Cu atât mai mult cu cât nasul lui de botez este un cetăţean israelian, de religie mozaică. Care i-a povestit, în mai multe rânduri, impactul ororilor Holocaustului asupra poporului evreu.

În calitate de părinte, nu pot decât să îmi cer cele mai sincere scuze oricărei persoane care s-a simţit jignită de aceasta afirmaţie a fiului meu major, Luca”, a fost mesajul postat de Reghecampf, pe contul său de Instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel