Laurențiu Reghecampf face spectacol în bucătărie. Ce gătește celebrul antrenor de Paște: „ied care bea numai lapte”

Data publicării:
Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Laurențiu Reghecampf este pasionat de bucătărie și obișnuiește să gătească, în fiecare an, de Paște.

Laurențiu Reghecamf este un antrenor de fotbal apreciat, iar viața lui personală a ținut prima pagină a ziarelor, luni de zile. În spatele celebrității și a atitudinii sobre, Reghe mărturisește că este un gospodar desăvârșit. Într-un interviu pentru Kanal D, celebrul antrenor a dezvăluit că este pasionat de bucătărie și că are câteva preparate pe care le gătește în fiecare an, de Paște. Printre bunătățile care ies din mâinile sale se numără ciorba de ied a la grec și stufatul de miel, pentru care spune că are niște rețete speciale. Trucul antrenorului ar fi modul în care prepari carnea la cuptor, iar el are o formulă pentru fiecare preparat. 

”(n.r Ce îi place să mănânci cu ocazia sărbătorilor Pascale, un fel principal?) Nu, am mai multe lucruri, pe care le gătesc eu. Ciorbă de ied a la grec, îmi place să o fac cu smântână. De ied care bea numai lapte, nu e dat la iarbă, mielul la fel, maxim 8 kilograme. Toate astea le fac eu. Fac stufat, mielul, fiecare kilogram 160 de grade cu folie deasupra, fiecare kilogram o oră la cuptor. La sfârșit, dai 200 de grade și 10-15 minute să se rumenească cu bere deasupra”, a dezvăluit Laurențiu Reghecampf, la Kanal D.


Anamaria Prodan l-a iertat pe Reghecampf

 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț. După luni de zile de declarații usturătoare din ambele tabere, intentări de procese și jigniri, cei doi par a fi îngropat securea războiului. Celebra impresară spune că cea mai mare dorință a ei este să divorțeze cât mai repede.

„Nu plec nicăieri de Paște! Suntem acasă, cu prietenii toți! Stau acasă, după care merg în Dubai o săptămână și încep, încet-încet, treaba, pentru  că am business-uri peste tot în lume și în Asia, și în România, și în America. Încet, vreau să mi le pun pe picioare. Cadoul pe care mi-l doresc cel mai tare de la Paște este să divorțez! Și sper ca asta să se întâmple cât mai repede! Pe Laur l-am iertat toți! Cel mai frumos lucru de Paște este să înveți să ierți!”, a mărturisit impresara, pentru Click!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel