Elena Merișoreanu s-a întâlnit cu Corina Caciuc. Ce părere are cea mai bună prietenă a Ionelei Prodan despre actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf

Data publicării:
Sursa foto: Elena Merișoreanu/ Facebook, Laurențiu Reghecampf/ Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Elena Merișoreanu/ Facebook, Laurențiu Reghecampf/ Instagram

Elena Merișoreanu s-a întâlnit cu Laurențiu Reghecampf și cu Corina Caciuc.

Elena Merișoreanu a fost una dintre cele mai bune prietene ale regretatei artiste Ionela Prodan. Cu toate că o cunoaște pe Anamaria Prodan încă de când era un mic copil, îndrăgita cântăreață de muzică populară a avut ocazia să o întâlnească și pe actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf. Cei trei s-au întâlnit la un eveniment monden, unde au avut chiar și ocazia de a sta împreună la aceeași masă. În acest fel, cântăreața spune că a stat foarte mult de vorbă cu Corina Caciuc, despre care, contrar așteptărilor multora, are o părere foarte bună. Artista mai spune că cei doi păreau a fi în culmea fericirii și este foarte fericită pentru că Reghecampf și-a găsit o parteneră pe măsură.

"M-am bucurat că soția lui actuală este o persoană deosebită. Am discutat, spunea că se grăbește, că alăptează și nu mai poate să stea. I-am văzut foarte fericiți, iar Reghecampf mai avea un motiv de bucurie. Mama lui, care avea mari probleme de sănătate, se simte mai bine. Eu mă știu cu tatăl lui din tinerețe, era directorul casei de cultură din Târgoviște, și mereu ne aștepta cu de toate. Dar revenind la gala de astăzi, trebuie să spun că a fost o seară minunată.", a declarat Elena Merișoreanu potrivit viva.

Mioara Velicu a dezvăluit ce pensie câștigă: Am luat din bancă să-mi întrețin casa

Ce spune Elena Merișoreanu despre Anamaria Prodan

Elena Merișoreanu nu a uitat-o nici pe Anamaria Prodan, pe care o cunoaște încă de când a venit pe lume. Aceasta spune că a mai ținut legătura cu impresara, care trece prin momente destul de grele.

"O știu de când era în burta mamei ei. Am mai vorbit cu ea, trece prin momente destul de grele, dar să le dea Dumnezeu putere tuturor și să treacă peste ceea ce au de întâmpinat.", a mai spus solista.

Elena Merișoreanu, diagnosticată greșit: "Mă gândeam că poate am cancer la stomac". Cântăreața a avut dureri îngrozitoare

Care este starea de sănătate actuală a artistei

Artista a avut mai multe probleme de sănătate, în ultima vreme. Aceasta este deja operată la un picior, iar acum urmează să se opereze și la celălalt, punând totul deja la punct.

"Sunt programată la o operație, trebuia să o fac mai demult, dar am avut mai multe evenimente de onorat. Mă duc la Ziua Românilor din Australia, de la Sydney, iar când mă întorc, voi suporta o intervenție la un picior.", a povestit vedeta. 

Ce spunea artista recent despre problemele pe care le are la picior

"Am suferit o operație la picior, nu mai aveam cartilaj la genunchi. În rest, îmi fac analizele, sunt sănătoasă tun! Acum am probleme cu piciorul acela neoperat.

Adevărul este că de la 16 ani stau pe tocuri ore în șir, de la ora 18 până dimineața. Nu mă descălțam pentru că nu puteam, se umflau picioarele. Pe cel operat nici nu-l simt acum, dar nu cred că e bine nici asta. Acum trebuie operat celălalt picior, s-a lăsat greutatea pe el. Operația nu este grea. Este grea recuperarea și nu poți să circuli fără cadru, fără cârjă. Vara aceasta sunt ocupată și cu implantul dentar…", declara artista recent pentru Fanatik.

Elena Merișoreanu, înșelată cu o colegă. Cum a trecut peste infidelitatea soțului: „Nu putem să spunem că soțul nostru este proprietatea noastră”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel