Anamaria Prodan, întâlnire de gradul zero cu Laurențiu Reghecampf. Despre ce au discutat cei doi

Data publicării:
Sursa foto: Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf, Instagram

Anamaria Prodan s-a întâlnit cu Laurențiu Reghecampf într-un restaurant de fițe din Capitală.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au avut parte de o întâlnire neprevăzută, la un restaurant de fițe din Capitală. Potrivit Fanatik, celebrul antrenor era la masă cu Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova. În timp ce aceștia discutau, Reghecampf a văzut-o la o masă alăturată pe nimeni alta decât fosta sa soție. În momentul acela, antrenorul și-ar fi terminat mâncarea și ar fi ieșit din restaurant. În timp ce impresara l-a salutat pe Mihai Rotaru, despre care aceasta spune că este prietenul ei, și nu a lui Laurențiu Reghecampf, cei doi foști parteneri s-au evitat complet.

Ce spune Anamaria Prodan despre întâlnirea cu Laurențiu Reghecampf

“Ne-am văzut, când am ajuns în restaurant, Mihai Rotaru s-a ridicat și m-a luat în brate. Nu ne-am salutat eu și Reghe, nu aveam de ce, a murit pentru mine. Pentru mine familia e formată din Sarah, Rebecca, Laur jr și Luca, băiatul pe care l-am crescut. El, cu viața lui, nu mai există.

Și, sincer, chiar nu știu ce a discutat cu Mihai, Rotaru este prietenul meu, este omul cu care l-am pus în legătură…. Poate se milogeste pentru clauză, habar nu am.

Nu aveam ce să discutăm, cred că Reghe trebuie să se bucure de restaurantele din Craiova, aici, în București, e mai complicat. El s-a ridicat de la masă, a plecat imediat cum m-a văzut, dar nu avea ce să stea acolo.

Eu și Mihai, repet, suntem prieteni, nu am ce să discut despre Reghecampf, el nu există pentru mine. El are treaba cu femei, cu amante, nu cu fotbalul”, a declarat Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

Elena Merișoreanu s-a întâlnit cu Corina Caciuc. Ce părere are cea mai bună prietenă a Ionelei Prodan despre actuala parteneră a lui Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit motivul pentru care s-a decis să divorțeze de Anamaria Prodan

Invitate recent în cadrul unei emisiuni, Laurențiu Reghecampf a dezvăluit faptul că el a fost cel care s-a decis să pună punct relației cu Anamaria Prodan. Motivul a fost reprezentat de infidelitatea acesteia, spune el.

"Momentul delicat în căsnicia noastră a fost când am văzut acel incident pe care l-a avut ea împreună cu antrenorul de fotbal Dan Alexa, în momentul în care i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana și i-am zis că va fi foarte greu să trec peste acest moment. De atunci, lucrurile au luat altă întorsătură. Urăsc când oamenii își folosesc copiii să ajung la anumite lucruri. Nu accept ca copiii mei să fie folosiți, pentru a câștiga ceva. Copiii trebuie să stea deoparte, să trăiască. Eu am încercat mereu să-mi protejez copiii.", a declarat Laurențiu Regehcampf în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Anamaria Prodan s-a fotografiat pe jumătate goală. Vedeta a încins tot internetul

Laurențiu Regehcampf nu s-ar fi gândit că Anamaria îl poate înșela

Înainte ca acel incident să aibă loc, Reghecampf nu s-a gândit nicio clipă că fosta sa parteneră l-ar putea înșela. Când s-a întâmplat episodul care l-a făcut pe antrenor să-și piardă încrederea, acesta era în Dubai cu Bebe, căruia a încercat să-i ascundă gestul pe care l-a făcut mama lui.

"Nu, pentru că nu știam și niciodată nu m-a interesat să controleze ce face Anamaria, eu am încredere în ce face omul de lângă mine. Apar foarte multe discuții când ești persoană publică, dar niciodată nu m-am gândit la acel lucru. În momentul în care s-a întâmplat acel episod eu am avut o discuție cu ea, nu am putut să-i spun lui Bebe și am luat eu decizia de a trece peste acest moment, dar n-am putut. Îmi pare rău că i-am dat ei anumite speranțe, dar cred eu că cel mai sănătos pentru noi a fost să pun eu capăt atunci.", a continuat acesta.

Laurențiu Reghecampf, prima fotografie în trei. Antrenorul s-a pozat alături de Corina Caciuc și de fiul lor



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel