Laurențiu Reghecampf a dezvăluit sexul copilului pe care îl va avea alături de Corina Caciuc: „Fetiţă sau al patrulea băiat?”

Data publicării:

Laurențiu Reghecampf le-a dat fanilor vestea cea mare, aceea dacă va deveni tată de băiat sau de fată. 

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au dezvăluit sexul celui de-al doilea bebeluș al cuplului, în modul lor caracteristic, după care au anunțat și sarcina. Concret, dacă vestea că partenera lui Reghe este din nou însărcinată a fost anunțată prin intermediul unui tort, chiar de ziua de naștere a antrenorului, de data aceasta, tot un tort a fost cel care le-a dezvăluit fanilor și apropiaților celor doi dacă în familie își va face apariția o fetiță sau tot un băiat.

Așadar, se pare că așteptarea a luat sfârșit, iar Reghe va fi din nou tătic de băiețel, fiind deja al patrulea, întrucât fostul soț al Aneimariei Prodan mai are încă un copil din prima căsnicie, unul, pe Bebeto, din căsnicia cu impresara, iar ultimii doi din relația cu Corina Caciuc. Chiar dacă fanii sperau să fie vorba despre o fetiță, de data aceasta, mai mulți scriind acest lucru în comentarii, se pare că iubita lui Reghecampf va aduce pe lume tot un băiețel, spre fericirea antrenorului. 

VEZI și: Anamaria Prodan, educație strictă pentru Bebeto. Regula de aur pentru fiul ei când iese cu o fată în oraș

Anamaria Prodan își dorește ca Bebeto să-și cunoască frații

Vestea că Laurențiu Reghecampf va fi din nou tătic nu a lăsat-o indiferentă pe Anamaria Prodan, care i-a urat în repetate rânduri cele mai bune gânduri fostului soț. Mai mult de-atât, se pare că aceasta a îngropat complet securea războiului și că este decisă să-l îndrume pe Bebeto să-și cunoască frățiorii mai mici, pe care tatăl său îi are din relația cu Corina Caciuc.

„Eu am cerut asta și mi se pare normal să se întâmple, pentru că nu au nici o vină copiii care se nasc, ei trebuie să rămână frați. Faptul că nu s-a putut până acum este doar decizia fostului meu soț. Probabil, în ani se va maturiza. Știi ce se întâmplă, când ajungi în poziția să ierți, atunci într-adevăr ești omul lui Dumnezeu. Atunci poți spune că Dumnezeu te iubește.

În continuare am să spun, acești copii nu au nici o vină, ei trebuie să stea împreună. La fel cum l-am adus în familia noastră pe Luca, primul copil al fostului meu soț. El știe că orice s-ar întâmpla pe pământul ăsta, el este acasă. Ușa casei mele este ușa casei lui. Și orice i s-ar întâmpla pe pământul ăsta, cumva fac moarte de om pentru el, ca nimeni să nu-l atingă. Cât despre actualii, viitorii copii ai fostului meu soț, să-i dea Dumnezeu să aibă cât mai mulți, pentru că ăsta e cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu ți-l poate da. Ei merită să se cunoască între ei. La noi n-a existat că ăla e frate vitreg, la noi toți copiii au fost la fel. Repet, copiii nu au nici o vină', a spus Anamaria Prodan pentru libertateapentrufemei.

Citește și: Anamaria Prodan schimbă totul în urma lui Reghecampf. Măsurile pe care le-a luat cu luni în urmă

Reghecampf, extrem de fericit alături de noua familie

În ciuda zvonurilor care s-au răspândit recent în spațiul public, care spuneau chiar că actuala parteneră a lui Reghecampf nu are cum să-l însoțească pe acesta în Arabia Saudită, antrenorul spune că nu există nicio interdicție de acest gen și nici nu a fost vorba vreodată de așa ceva. Mai mult, Reghe se arată a fi extrem de fericit, întrucât lucrurile îi merg perfect nu doar pe plan profesional, ci și pe plan personal, acolo unde noua sa familie va căpăta o nouă formă curând. 

“Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Eu și Corina suntem fericiți de noua experiență din Arabia Saudita. În ciuda zvonurilor, n-am întâmpinat nicio problemă cu viza. Este o țară turistică și atât Corina, cât și Liam pot veni oricând aici! Nimic nu ne umbrește bucuria trăită!”, a declarat Laurentiu Reghecampf pentru cancan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel