Laura Lavric, detalii cutremurătoare despre locul de veci al lui Benone Sinulescu. Ce i-a spus regretatul artist cu puțin timp înainte să moară

Data publicării:
Laura Lavric și Benone Sinulescu, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Laura Lavric și Benone Sinulescu, sursa facebook/ colaj foto

Laura Lavric a făcut dezvăluri cutremurătoare despre ultima conversație pe care a avut-o cu Benone Sinulescu.

Scena muzicii românești este mai săracă, după ce marele interpret de muzică populară s-a stins din viață, la 84 de ani. Regretatul artist s-a stins din viață joi, 18 noiembrie, din cauza unor unor complicații pulmonare. Potrivit declarațiilor soției artistului, acesta refuza să meargă la spital din cauza virusului COVID-19. 

La scurt timp după ce s-a aflat că Benone Sinulescu nu mai este printre noi, au apărut tot mai multe detalii neștiute din viața lui. Laura Lavric, colega de scenă a regretatului artist, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre locul de veci al artistului.

Aceasta a povestit că în ultima conversație telefonică cu Benone Sinulescu, aceasta i-a mărturisit că cineva a vrut să îi facă cadou un loc de veci.

 „Ultima dată mi-a spus că cineva a vrut să îi facă cadou un loc de veci. Râdea și spunea: ‘Să știi că nu m-am dus, pentru că îmi era frică.

Nu m-am dus să văd locul de veci’.

Când am aflat că e bolnav, am sunat și nu mi-a mai răspuns la telefon. Atunci eu am lăsat așa. Am crezut că poate primesc o veste bună. Astăzi mă gândeam să îl sun pe impresar. Era vesel, avea o energie fantastică. Nu-mi găsesc cuvintele. Îmi pare foarte rău.”, a spus Laura Lavric la un post de televiziune.

 

Decesul lui Benone Sinulescu a îndurerat o țară întreagă. Mesajele emoționante ale colegilor de breaslă

 

Laura Lavric, devastată de moartea lui Benone Sinulescu

 

Laura Lavriceste profund îndurerată că și-a pierdut încă un coleg de scenă. Artista a ținut să își exprime regretul sincer față de marele artist.

„Îmi pare foarte, foarte rău. Condoleanțe familiei! Am fost sunată pur și simplu cu surpriza asta îngrozitoare.

Să te ierte Dumnezeu și să te așeze la locul cuvenit pentru faptele frumoase pe care le-ai făcut pe pământ și pentru repertoriile pe care le-ai lăsat moștenire generațiilor care urmează.”, a declarat Laura Lavric, pentru același post de telviziune.

 

Citește și: Care a fost ultima dorință a lui Benone Sinulescu înainte de a se stinge din viață



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel