Decesul lui Benone Sinulescu a îndurerat o țară întreagă. Mesajele emoționante ale colegilor de breaslă

Data publicării:

Colegii de breaslă ai lui Benone Sinulescu și-au exprimat regretul faţă de moartea marelui artist

Sofia Vicoveanca

„Am primit vestea ca un trăsnet. Nu-mi găsesc vorbele. Nu-mi vine să cred, sunt oameni care…el nu trebuia să moară. Condoleanțe familiei. El rămâne un exemplu, un reper. L-am sunat de ziua lui și nu mi-a răspuns„, a spus artista la Acces Direct.

„Nu mi vine sa cred. Benone a fost un om cu un suflet deosebit. A ajutat foarte multi tineri, i-a promovat. Îmi pare asa de rau, condoleante familiei. Stiam ca este bolnav, nu am vorbit in ultima vreme si imi pare rau. Poate ca era bine sa fi vorbit. Imi pare foarte rau”., a declarat Sofia Vicoveanca la România Tv.

 

Irina Loghin:

„Regret plecarea dragului și bunului meu coleg, Benone Sinulescu, artistul special alături de care am pornit pe drumul cântecului, împărțind bucurii și tristeți! Cu Benone am adunat stadioane întregi, ne-am bucurat de succes și de dragostea publicului din toată țara! Avem melodii de referință împreună și amintiri pe care nu ni le poate lua nimeni! Benone Sinulescu este un simbol al românilor și artistul pentru care și veșnicia se înclină! Plânge Siriul și țara întreagă! Rămas bun, dragul meu coleg!”, a scris Irina Loghin pe Facebook.

 

Mirela Vaida:

"Încă o mare pierdere a folclorului românesc, în mai puțin de 2 săptămâni... Marele Benone Sinulescu s-a stins din viață în urmă cu puțin timp...Dumnezeu să te ierte, nea Beni! Ai fost un munte de efervescență, de talent, de bună dispoziție, un om-spectacol, irepetabil și inimitabil!
Să te odihnești în liniște! Rămân cu amintirile frumoaselor noastre turnee din străinătate, unde umpleai sălile până la refuz! Această poză este din anul 2004, Beijing, China! Iar nea Beni a rămas neschimbat și mereu tânăr..până la ultima suflare..Condoleanțe familiei!", a transmis Mirela Vaida, pe contul ei personal.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida)


Dan Negru:

„Îl știu de 25 de ani și e prima dată când îmi „dă țeapă”. În vară mi-a promis că anul ăsta ne revedem de Revelion. N-o să fie… Am mii de povești cu Beni! O să vi le spun… Dar acum începe legenda Benone Sinulescu. Pentru că atunci când se termină povestea, începe LEGENDA. Azi s-a stins Beni…”, a scris Dan Negru pe Instagram.

 

Steliana Sima:

„Acum am aflat și eu. E trist. Eu l-am cunoscut pe nea Beny în 1987. A făcut parte din garnitura de aur a artiștilor, alături de doamna Maria Ciobanu, Simion Pop, Mioara Velicu. 

M-au ajutat să mă integrez. Nea Beny mi-a dat și sfaturi constructive. Era foarte mulțumit de evoluția mea”, a declarat Steliana Sima la Antena 1. 

 

Elena Merișoreanu:

"Parca e un blestem în muzica populara. Ni se duc stelele, ni se duc oamenii. Au bucurat milioane de suflete. Era un om plin de viata. Imi pare rau ca vorbim la trecut, dar ce sa zic. Nu am mai vorbit recent, nu am avut unde sa ne întâlnim. Vreau sa spun condoleanțe familiei. Mai ales soției, căci el o avea pe ea și el pe ea. El nu a murit. Lasa printre noi o zestre inestimabila. Dumnezeu sa îl ierte și sa îl odihnească în pace. Este o pierdere îmensa.", a declarat Elena Merișoreanu la Antena Stars.


Saveta Bogdan: 

 "Am ținut legătura cu soția lui Beni și doamna care avea grijă de ei, care le făcea curățenie prin casă.
Am crezut că e o glumă, inițial. Apoi am aflat că a murit și mie îmi pare foarte rău. Am învățat multe de la el, cum să cânt, cum să țin microfonul, cum să mă învârt pe scenă. S-a pierdut un star al României, nu știu de ce pierdem atâția oameni buni. S-a dus Mîțu (n.r. – Petrică Mîțu Stoian), s-a dus și el", a declarat Saveta Bogdan, pentru Pro TVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel