Care a fost ultima dorință a lui Benone Sinulescu înainte de a se stinge din viață

Data publicării:
Benone Sinulescu, Foto Facebook
Descriere foto: Benone Sinulescu, Foto Facebook

Benone Sinulescu s-a stins din viață joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani. Care a fost ultima dorință a regretatului artist?

Ionuț Pavel, Fostul impresar al lui Benone Sinulescu, a dezvăluit care a fost ultima dorință a artistului înainte de a se stinge din viață. 


Vestea că Benone Sinulescu a murit a șocat o lume întreagă. Regretatul artist s-a stins din viață joi, 18 noiembrie, la vârsta de 84 de ani din cauza unor unor complicații pulmonare. Potrivit declarațiilor soției artistului, acesta refuza să meargă la spital din cauza virusului COVID-19. 


În urmă cu trei luni de zile, Benone Sinulescu a fost găsit inconștient în propria locuință. Artistul a stat în spital aproximativ două săptămâni. Inițial, Benone Sinulescu a fost internat într-un centru de îngrijiri paleative, însă când starea de sănătate a acestuia s-a deteriorat, a fost transportat de urgență la Spitalul Județean Arad, acolo unde medicii l-au pus pe picioare. 


Ce spune Ionuț Pavel, fostul impresar al regretatului artist, despre ultima dorință a bunului său prieten: 


„Mi-a murit cel mai drag prieten și cea mai bună voce pe care a avut-o țara aceasta. Este trist. Un mare interpret și culegător de folclor. Fără el suntem mai săraci. În ultima vreme spunea ca vrea sa mearga acasă, la Siriu. Avea pneumonie. Mai mult ca sigur că soția îl va îngropa la Arad”, a mai spus Ionuț Pavel, pentru Click.ro.


Elena Sinulescu a dezvăluit unde va fi îngropat regretatul artist: 


Benone Sinulescu va fi înmormântat la cimitirul Eternitatea, din Capitală. Soția interpretului a anunțat că sicriul cu trupul neînsuflețit va fi dus la o casă mortuară. 


„Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19.


A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea.


El este în casă acum, în pat, așteptăm firma mortuară să vină, sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!”, a declarat Elena Sinulescu pentru Impact.ro

 

Impresarul lui Benone Sinulescu, detalii despre ultimele zile din viața artistului: „În patru zile s-a terminat tot”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel