Vedeta care a renunțat la emisiunea America Express: „Motivul principal al lipsei mele din acest sezon...”. Fanii au rămas uimiți

Data publicării:
Sursa foto: America Express, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: America Express, Instagram

Echipa America Express va fi mai mică, sezonul acesta.

Echipa America Express va fi mai mică, începând cu noul sezon. Producția, împreună cu toate echipele de vedete au plecat deja la drum, însă se pare că un membru destul de important a rămas în România. Și, pentru că fanii au observat că este, în continuare, activ pe rețelele de socializare, au început imediat să-i adreseze diferite întrebări. Oricât și-ar fi dorit să țină pentru moment situația ascunsă de ochii lumii, Oase a fost nevoit, în final, să le explice internauților situația. Acesta a recunoscut că nu va mai face parte din noul sezon America Express, însă nu din cauza unor neînțelegeri, ci doar pentru faptul că-și dorește o pauză de la aceste genuri de proiecte.

Timp de câteva sezoane, Oase a fost prezent în fiecare episod al emisiunii de divertisment de pe Antena 1, unde prezenta telespectatorilor tradițiile locale din fiecare zonă nou explorată.

„După cum ai observat, anul acesta nu sunt acolo, nu vă pot spune de ce, dar sunt bine. Chiar am primit multe mesaje și comentarii pe tema aceasta și nu pot decât să mă bucur și să vă mulțumesc pentru grijă! Nu m-am certat cu nimeni de la Antena 1 sau din echipa America Express. Motivul principal al lipsei mele din acest sezon sunt eu. Oricât de mult îmi place în familia aceea vine un moment în viață când trebuie să te oprești, să faci un pas în lateral și să evoluezi și mai mult.

Deși știu că mai am mult de lucru la mine și la tot ce vreau să devin pe toate planurile, consider că era necesar să fac o pauză, ca mai apoi să vin si cu mai multă forță, inspirație si creativitate pentru a deveni cea mai bună versiune a mea! Este vorba despre o mișcare de care aveam nevoie, pentru a mă aduce si mai aproape de cel ce vreau să fiu! Între timp, vara acesta ne vom bucura împreuna de festivaluri si de și mai mult conținut din partea mea”, a scris Oase pe Instagram.

Citește și: Copiii Andreei Esca, Romică Țociu, Iulia Albu și iubitul ei, Mike sunt printre concurenții noului sezon America Express

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oase (@iamoase)

Cum a ajuns Oase coprezentator la America Express

În urmă cu câteva sezoane, CRBL și Oase participau în cadrul emisiunii Asia Express, cum se numea pe vremea aceea, acolo unde au câștigat și premiul cel mare. Cei doi au plecat la drum cu o prietenie de peste 15 ani, lucru care i-a făcut să fie extrem de legați unul de celălalt și să câștige locul întâi. Când nimeni nu se aștepta însă la așa ceva, la întoarcerea în țară, între aceștia a izbucnit un scandal monstru, iar tot de atunci au decis și să pună capăt oricărei prietenii care a fost vreodată între ei. CRBL susține și în ziua de astăzi că a fost trădat de prietenul său de-o viață, care a semnat pe la spatele său un contract cu Antena 1, deși înțelegerea celor doi fusese cu totul alta.

„Noi știam cumva că va urma să fim coprezentatori la Asia Express sezonul 3, se vehicula deja la interiorul echipei acest subiect și, bineînțeles că și oamenii ne-au spus că și-ar dori să ne vadă prezenți în Asia Express 3. (…) Trece timpul, vine vara, vin iulie, august, la un moment dat primesc un telefon de la Kanal D. “Salutare, CRBL, vrem să vii să faci parte dintr-un juriu, la un show de dans, un concurs de dans televizat (n.r. – Îmi place dansul)”. Ok, stai să întreb la Antena 1, să întreb echipa Asia Express, să văd ce vor să facă cu mine. Îi sun, îi întreb, ei spun că nu știu, să vedem. Bine, între timp îi spuneam și lui Oase tot ce se întâmpla. Mai trece ceva timp, Kanal D sună din nou, băi CRBL, te-ai mai gândit, iar sun la Asia Express, ăștia iar spun “stai să vedem”, până într-o zi în care a sunat telefonul, iar Kanal D mi-a dat un ultimatum.

De data asta, fac același lucru, îi sun pe cei de la Asia Express. Oameni buni, oferta este în acest moment pe masă. Trebuie să aleg. Nu am ales încă Kanal D, aveți prioritate, spuneți-mi ce vreți să faceți cu mine și cu Oase.”, povestea în urmă cu câțiva ani CRBL, potrivit libertatea. 

VEZI și: America Express 2024, emoțiile unei echipe participante. Giulia Angelescu: „BOOM, sunteți pregătiți?”

CRBL susține că Oase l-a mințit

Chiar dacă cei doi au decis să plece în America Express, din postura de coprezentatori, doar împreună, banii și faima ar fi fost mai importante pentru Oase, susține CRBL, care spune că prietenul său a semnat contractul cu producția pe scuns, deși lui îi promisese altceva. Din punctul acela, relația lor s-a stricat complet, iar amicul său de-a viață a fost alături de Irina Fodor pe drumurile necunoscute ale acestei competiții atât de îndrăgite din țara noastră.

„Oase venea și îmi spunea: Băi, mie mi-au dat mai mult, mi-au dat și mai mult, el mințind, bineînțeles, că știu și eu care sunt cifrele, dar el așa credea, că dacă îmi dă sume mari, eu zic: da, băi, du-te! I-am spus: nu poți să te duci la Asia Express fără mine, pentru că strici această echipă. (…) Ce credeți, plec cu Alessia (fiica lui) la Londra, era ziua ei, i-am zis că mergem la concertul Arianei Grande. Sună telefonul, Kanal D mă anunță că a găsit un loc mic pentru Oase, îl sun, iar el îmi spune: “Băi, am semnat cu Asia Express.

Eu am înnebunit în secunda 1, pentru că mi-a promis, pentru că mi-a jurat, pentru că am bătut palma că el nu se duce fără mine la Asia Express. În momentul ăla a apărut trădarea, iar eu din momentul ăla nu am mai vorbit cu el deloc”, a povestit CRBL acum câțiva ani.”, mai spunea el. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel