Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, jefuiți în Columbia. Concurenții America Express ar fi avut armele îndreptate asupra lor

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Giulia, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Giulia, Instagram

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au avut parte de o experiență extremă. Presupușii tâlhari ar fi avut armele îndrepate spre ei.

Realitatea din spatele camerelor de televiziune nu întotdeauna corespunde cu ceea ce se vede în emisiunile de tip reality. Sezonul curent al emisiunii America Express de la Antena 1 nu a scăpat nici el de probleme și incidente. 

Echipele participante la cel de-al șaselea sezon se află în prezent în Argentina, chiar dacă deja au apărut și primii eliminați din competiție.Nu mai sunt dezvăluiți cei eliminați din competiție până la difuzarea emisiunii. Această decizie a fost luată de către echipa de producție a emisiunii pentru a evita repetarea situațiilor din anii anteriori, când imagini cu cei care părăseau Asia sau America erau răspândite pe Instagram, dezvăluind rapid ordinea concurenților și scăzând astfel interesul publicului față de televizare.

Au fost tâlhăriți de localnici

Pentru acest nou sezon al America Express, locațiile de filmare includ sudul Columbiei, Ecuador și Argentina, țări în care infracționalitatea nu este tocmai redusă. În edițiile anterioare ale emisiunii au existat evenimente minore, însă de data aceasta concurenții au trecut prin momente aproape de moarte. Sursele au dezvăluit că soții Vlad Huidu și Giulia Anghelescu au trăit momente absolut terifiante împreună cu operatorul de filmare care îi însoțea constant, conform Cancan.

În timpul filmărilor din Columbia, echipa America Express, având cu ei bagajele de călătorie și echipamentul necesar pentru înregistrări video, a fost atacată. Se pare că ar fi fost confruntați cu hoți locali, înarmați până în dinți. Cu toate acestea, incidentul nu a avut victime, iar cei trei concurenți au scăpat nevătămați și neafectați. Este vorba despre echipa Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, potrivit Cancan.

Cele nouă echipe care au pornit în aventura "Drumul Soarelui" sunt formate din: Romică & Cătălin Țociu, Cleopatra Stratan & Edward Sanda, Alexia & Aris Eram, Sânziana Negru & Laura Giurcanu, Iuliana Pepene & Sonia Simionov, Ada Galeș & Antoneta, Ionuț Rusu & George Tănase, Iulia Albu & Mike, Giulia & Vlad Huidu.

Chiar la plecarea către continentul american, Giulia și Vlad au oferit câteva momente emoționante. S-au sărutat pasional în aeroport, prevestind, poate, peripețiile pe care urmau să le trăiască în această aventură, care cu siguranță nu va fi uitată prea curând.

La un pas de despărțire

De la începutul relației lor, gelozia a fost prezentă, mai ales din partea Giuliei, care nu reușea să comunice deschis și sincer cu soțul ei despre neliniștile și dificultățile pe care le simțea. Ea își imagina scenarii incorecte în propria sa minte, fără a discuta cu Vlad Huidu, ceea ce ducea la o consumare emoțională, recunoaște cunoscuta vedetă.

"În urma cu 16 ani mai erau gelozii in relația noastră. El nu a fost gelos niciodată. Eu sufeream de "scenarită cronică" atunci când eram mai tânără, dar ca orice femeie care se respectă, dacă nu îți faci scenarii nu ești femeie practic. Îmi făceam tot felul de filme, însă am renunțat de mult, îmi ocupa prea mult timp. Nu îi spuneam soțului, mie îmi place să ma consum eu cu mine însămi.", a declarat Giulia Anghelescu pentru Spynews.ro.

Cheia rezolvării problemelor

În perioada de început a relației lor, au existat tensiuni pe care au reușit să le depășească prin răbdare și perseverență, dar și prin iubirea profundă care s-a dezvoltat între cei doi. Giulia subliniază că comunicarea constantă a fost elementul cel mai important în construirea și consolidarea relației lor.

"Am reușit să ne construim cu foarte multă răbdare. În primul rând am construit o prietenie frumoasă între noi, clar suntem cei mai buni prieteni și vorbim extraordinar de mult în continuare, despre orice, la orice oră din zi și din noapte. Cred că asta a ajutat foarte mult relația noastră să crească și să ajungă în punctul în care este astăzi.", a mai declarat concurenta de la America Express, potrivit Spynews..



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel