Laura Giurcanu, adevărul despre apariția în videoclipul lui The Weekend: „M-a întrebat câți ani am, i-am spus că 16, mi-a spus...

Data publicării:
Laura Giurcanu, captură video Youtube, instagram
Descriere foto: Laura Giurcanu, captură video Youtube, instagram

Laura Giurcanu a apărut în videoclipul lui The Weekend, în urmă cu 10 ani. 

În urmă cu 10 ani, Laura Giurcanu a primit propunerea de a merge la un casting pentru  videoclipul celebrului artist internațional The Weekend. Pe atunci, vedeta avea doar 16 ani și spune că a a fost atât de emoționată de propunere, încât, inițial, a refuzat să meargă la casting, de teamă că nu va fi acceptată. 

„Acum 9-10 ani The Weeknd a venit în România alături de toată echipa lui ca să filmeze videoclipul pentru piesa Twenty Eight, cel mai probabil din considerente de bani pentru că este mult mai ieftin, iar oamenii sunt extrem de talentați. Am primit un SMS de la agenția cu care lucram în momentul ăla și mi-au spus - casting videoclip The Weeknd în seara asta - și să aduc un costum de baie. Mă gândeam că nu sunt în cea mai bună formă a mea, că nu arăt atât de bine cum mi-aș fi dorit, așa că din teama de a fi respinsă nu m-am dus”, a povestit Laura Giurcanu.

Laura Giurcanu, despre greutățile din cariera sa. Ce a pățit fosta Faimoasă de la Survivor România: „Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât”

 

Deși nu s-a prezentat la casting, vedeta a reușit să se remarce în fața echipei artistului, astfel că a primit jobul direct. 


„Mai târziu în acea seară am primit un telefon și mi s-a spus că vrea să mă vadă neapărat echipa lui. Ce s-a întâmplat, de fapt, a fost că în drum spre România, în avion, eu apărusem într-o revistă promoțională într-o rochie de mireasă, făcusem un shooting pentru un designer român. Regizorul a văzut poza aia, i-a plăcut foarte tare, a sunat la designer, apoi la agenție și așa a aflat că sunt Laura. A vrut să mă vadă la casting, moment în care am intrat în încăpere. Nu era The Weeknd, era un membru din echipa lui și acest regizor, alături de un alt regizor român. M-au pus să dansez de parcă aș fi beată, mi-au făcut niște poze și a doua zi m-au sunat și mi-au spus că am luat job-ul și că ne vedem la filmări!”, a continuat ea.

Laura Giurcanu, victima bullying-ului. „Comentarii despre corpurile femeilor...” .Cum a trecut vedeta peste acest episod din viața ei

Experiența a fost una uimitoare pentru vloggeriță, care spune că și azi este mândră de această colaborare, mai ales că este un fan înfocat al artistului.

„Am ajuns pe platoul de filmare, au fost două zile de filmare. A fost foarte, foarte tare tot ce s-a întâmplat acolo. Atmosfera a fost foarte drăguță, am schimbat și câteva vorbe cu el. Și el era foarte tânăr atunci și m-a întrebat câți ani am, i-am spus că 16, mi-a spus „Wow! Ce mică ești!”, el avea 22 sau 23 de ani la momentul ăla. A fost o experiență foarte, foarte tare pentru care sunt recunoscătoare chiar și acum, mai ales când văd cât de popular a devenit el. Atunci nu era atât de popular, eu eram fană, dar el a devenit popular abia la un an după ce s-a întâmplat chestia asta”, a adăugat Laura.

@lauragiurcanu Replying to @Stefan Iulian ♬ original sound - Laura Giurcanu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel