Laura Giurcanu, victima bullying-ului. „Comentarii despre corpurile femeilor...” .Cum a trecut vedeta peste acest episod din viața ei

Data publicării:

Laura Giurcanu a vorbit despre perioada în care a fost victima bullying-ului.

Laura Giurcanu a fost victima bullying-ului. Totul s-a întâmplat în perioada în care fosta concurentă de la Survivor 2022 mai pusese câteva kilograme. Recent, vedeta a făcut confesiuni despre perioada prin care a trecut. 

„Câți oameni, atâtea păreri. E destul de simplu, eu nu las nici complimentele să-mi seteze valoarea umană, nici jignirile să o degradeze, așa mi se pare cel mai corect. Comentarii despre corpurile femeilor au fost și o să fie mereu, în special din spatele unui ecran. Eu am găsit liniștea și am ajuns la pace cu corpul meu, iar ăsta e cel mai important factor.

Cu siguranță, „hate-ul vine odată cu atenția. Atât timp cât ești expus maselor, vor exista păreri. Prețul succesului este setat doar de cumpărător în acest caz și fiecare își setează bariere și își impune limite când vine vorba despre cum îl afectează părerile din exterior.”, a declarat Laura Giurcanu pentru Viva.ro

Laura Giurcanu, despre greutățile din cariera sa

Fotomodelul Laura Giurcanu, în vârstă de 25 de ani, a vorbit despre cariera sa în modelling. Fosta Faimoasă de la Survivor România a declarat că s-a maturizat de la o vârstă fragedă. De asemenea, aceasta a precizat că, în industria în care a lucrat, fotomodelele erau tratate foarte urât. 

Laura Giurcanu, motivul pentru care a renunțat la modelling

”Cu siguranță m-am maturizat brusc și devreme, dar am făcut și sport de performanță înainte și, cumva, eram pregătită pentru această responsabilizare. Am trăit lucruri foarte interesante și sunt recunoscătoare pentru educația și valorile întipărite de părinți. Chiar dacă eram departe de casă, am luat decizii bune și am avut grijă de mine. Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât, însă asta e valabil și acum, așa este construită industria”, a declarat Laura.

De ce a renunțat Laura Giurcanu la cariera de modelling

Laura Giurcanu a renunțat la cariera de fotomodel pentru a putea să se exprime liber. Astfel, fosta Faimoasă de la Survivor România și-a creat propriul vlog. 

”Am renunțat la modelling pentru că voiam mult să mă exprim, să vorbesc și să scriu, să fiu deschisă și sinceră în fața oamenilor, iar la ceva timp după ce am făcut asta, a început să fie și monetizat, lucru care mi-a permis să pot renunța la modelling și să mă focusez pe ceva ce îmi aducea mai multă bucurie atunci. Acum îmi e dor și e posibil să îi mai dau o șansă, chiar m-am gândit mult la asta când eram plecată. Văd totul mult mai diferit acum, cu maturitate”, a mai povestit Laura, pentru sursa citată.

Laura Giurcanu are planuri mari cu banii de la Survivor

Laura Giucanu s-a întors deja de câteva săptămâni din cea mai mare provocare a vieții ei. Chiar dacă nu se aștepta să plece acasă atât de curând, aceasta s-a bucurat din plin de revederea cu familia și de savurarea tuturor delicateselor, cărora le-a dus lipsa, cât timp a fost plecată în Republica Dominicană. Celebra influenceriță și-a făcut deja și planuri mari cu banii câștigați în urma participării la aceasta competiție.

"Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt, îndeplinindu-mi această dorință foarte profundă. Îmi doresc să îmi iau primul apartament și să-mi construiesc acel acasă.", a dezvăluit Laurga Giurcanu, potrivit sursa citată mai sus. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel