Laura Giurcanu, despre greutățile din cariera sa. Ce a pățit fosta Faimoasă de la Survivor România: „Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât”

Data publicării:
Sursa foto: Laura Giurcanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laura Giurcanu, Instagram

Laura Giurcanu și-a deschis sufletul și a vorbit despre greutățile din cariera sa.

Fotomodelul Laura Giurcanu, în vârstă de 25 de ani, a vorbit despre cariera sa în modelling. Fosta Faimoasă de la Survivor România a declarat că s-a maturizat de la o vârstă fragedă. De asemenea, aceasta a precizat că, în industria în care a lucrat, fotomodelele erau tratate foarte urât. 

Laura Giurcanu, motivul pentru care a renunțat la modelling

”Cu siguranță m-am maturizat brusc și devreme, dar am făcut și sport de performanță înainte și, cumva, eram pregătită pentru această responsabilizare. Am trăit lucruri foarte interesante și sunt recunoscătoare pentru educația și valorile întipărite de părinți. Chiar dacă eram departe de casă, am luat decizii bune și am avut grijă de mine. Era greu când eram tratată ca o bucată de carne și atât, însă asta e valabil și acum, așa este construită industria”, a declarat Laura, într-un interviu pentru VIVA

De ce a renunțat Laura Giurcanu la cariera de modelling

Laura Giurcanu a renunțat la cariera de fotomodel pentru a putea să se exprime liber. Astfel, fosta Faimoasă de la Survivor România și-a creat propriul vlog. 

”Am renunțat la modelling pentru că voiam mult să mă exprim, să vorbesc și să scriu, să fiu deschisă și sinceră în fața oamenilor, iar la ceva timp după ce am făcut asta, a început să fie și monetizat, lucru care mi-a permis să pot renunța la modelling și să mă focusez pe ceva ce îmi aducea mai multă bucurie atunci. Acum îmi e dor și e posibil să îi mai dau o șansă, chiar m-am gândit mult la asta când eram plecată. Văd totul mult mai diferit acum, cu maturitate”, a mai povestit Laura, pentru VIVA.

Laura Giurcanu are planuri mari cu banii de la Survivor

Laura Giucanu s-a întors deja de câteva săptămâni din cea mai mare provocare a vieții ei. Chiar dacă nu se aștepta să plece acasă atât de curând, aceasta s-a bucurat din plin de revederea cu familia și de savurarea tuturor delicateselor, cărora le-a dus lipsa, cât timp a fost plecată în Republica Dominicană. Celebra influenceriță și-a făcut deja și planuri mari cu banii câștigați în urma participării la aceasta competiție.

"Am un plan și anul ăsta am să-l duc la capăt, îndeplinindu-mi această dorință foarte profundă. Îmi doresc să îmi iau primul apartament și să-mi construiesc acel acasă.", a dezvăluit Laurga Giurcanu, potrivit sursa citată mai sus. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel