Laura Cosoi, adevărul despre relația cu Smiley: Ne mai întâlnim

Data publicării:
Sursa foto: Laura Cosoi, Smiley/ Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Laura Cosoi, Smiley/ Instagram

Laura Cosoi a dezvăluit faptul că vorbește în continuare cu Smiley.

Laura Cosoi și Smiley au format unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbiz. Chiar dacă a trecut foarte mult timp de  atunci, iar ambii și-au refăcut viața, oamenii sunt curioși, în continuare, de relația care a rămas între cei doi. Așadar, din cauza domeniul în care profesează amândoi, actrița spune că mai există contexte în care se întâlnește cu fostul iubit, dar acesta este un lucru firesc, explică ea.

"Fiecare are treaba lui. Suntem în aceeași agenție de impresariat, motiv pentru care ne mai întâlnim, în diverse situații, dar nu e nimic ieșit din comun.", a declarat Laura Cosoi, potrivit impact.ro

Soțul Laurei Cosoi nu este gelos pe Smiley

Chiar dacă relația ei cu solistul a fost una extrem de mediatizată, iar oamenii din jurul lor au fost foarte supărați din cauza despărțirii, Laura Cosoi spune că actualul ei partener nu este deloc gelos. Mai mult, acesta este extrem de romantic, pregătindu-i vedetei diferite surprize de fiecare dată. Actrița sărbătorește și un număr impresionant de ani cu cel care i-a dăruit trei fetițe.

"Niciodată, pentru că nu a avut motiv. Astăzi facem zece ani de iubire. E plecat din țară, mâine se întoarce, dar sigur va pregăti el ceva. Obișnuiește să-mi facă tot felul de surprize. El culege florile din anumite locuri, face micul dejun. Sunt foarte multe lucruri. Îmi răspunde la mesaje mai vechi, eu îi scriu bilețele, iar el îmi răspunde și mi le dă după un an, doi. Le păstrează și le scoate din arhivă. El nu e deloc cu online-ul, nu e pe social-media.", a mai spus ea.

Care este secretul relației dintre cei doi

Laura Cosoi a dezvăluit și care este motivul pentru care se înțelege atât de bine cu soțul ei și care sunt lucrurile ce îi ajută să funcționeze și să treacă peste orice impediment. Când vine vorba de orgolii însă, aceasta spune că bărbatul este cel care cedează mereu și face primul pas.

"În primul rând, suntem pe aceeași lungime de undă. Amândoi ne-am dorit copiii, am fost în tandem cu aceeași dorință. Apoi implicarea, dragostea. Sunt momente și momente, ca în orice relație. Mai sunt și momente tensionate, dar ne dăm seama că au legătură cu alte stări, cum ar fi oboseala. Dar Cosmin e cel care cedează primul.", a mai dezvăluit actrița.

Citește și: Laura Cosoi, dieta din sarcină: „Mă simt în forma mea desăvârșită de femeie”

Laura Cosoi, MOTIVUL pentru care nu își dorește bonă: Noi ne ocupăm exclusiv de eleGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel