Laura Cosoi, apariție incendiară, înainte să nască. Actrița a pozat în lenjerie intimă: „Sunt niște kilograme în plus, iar corpul arată altfel” FOTO

Data publicării:
Laura Cosoi, foto Instagram
Descriere foto: Laura Cosoi, foto Instagram

Laura Cosoi se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. 

Laura Cosoi a început numărătoarea inversă pentru întâlnirea cu cea de-a treia fetiță. Vedeta se pregătește să nască natural, pentru a treia oară. În toiul așteptării, actrița a decis să pozeze în lenjerie intimă, pentru a le transmite viitoarelor mămici că este absolut normal ca trupul să sufere schimbări în timpul sarcinii.

Laura Cosoi, totul despre al treilea trimestru de sarcină. Analize, dietă și pregătirea pentru nașterea naturală: „Am început numărătoarea inversă”


„Cred că una dintre întrebările care mi s-au adresat cel mai des în timpul sarcinii a fost cum m-am împăcat cu transformările corpului, cu nouă lui formă. Mi-am dat seama din frecvența cu care se repetă că această este o preocupare pentru multe femei așa că astăzi aș vrea să-ți spun părerea mea despre acest lucru.

Mă pregătesc să aduc pe lume al treilea bebeluș și pot să spun că nicio sarcina nu a semănat cu cealaltă. Cu atât mai mult, cred că modul în care femeile trăiesc experiență maternității poate fi foarte diferit de la una la cealaltă, în funcție de tot felul de factori, care de care mai subiectiv, probabil.

Cert e că în această perioada nu numai corpul, ci și psihicul unei femei trece prin schimbări radicale. În cazul meu, prima sarcina, cu Rita a fost foarte diferită față de celelalte. Atunci am reținut mai multă apă, m-am deformat mai tare și m-am umflat. Îmi amintesc că de la un moment dat încolo nu mai puteam purta inele, iar spre final, respirăm destul de greu. Parcă tot corpul era bulversat și nu știa ce i se întâmplă, deși – așa cum s-a dovedit – el face foarte bine ce are de făcut. La nivel psihologic trăiam aceeași stare de bulversare, pentru că era prima experiență de acest gen. Cel puțin la început, aveam stări contradictorii, de bucurie și de îngrijorare, de anxietate și entuziasm. Însă, pe măsură ce sarcina avansa, descopeream cu uimire ce experiență fascinantă traversez.

 

Laura Cosoi: Nu e ca și când m-aș trezi într-o dimineață cu 10 kg în plus față de ziua anterioară.

Da, e adevărat, sunt niște kilograme în plus, iar corpul arată altfel față de imaginea proiectată în mintea noastră în mod obișnuit. Cu toate astea, kilogramele nu vin chiar peste noapte, ci treptat, așa că ai timp să te obișnuiești cu gândul. Nu e ca și când m-aș trezi într-o dimineață cu 10 kg în plus față de ziua anterioară. În cazul asta mai mult că sigur aș avea un șoc. Dar la prima sarcina știam – cel puțin în teorie – ce va urmă. Am observat corpul, i-am admirat inteligență și am acceptat noile proporții (adică „gabaritul depășit”), precum și celelalte neplăceri firești din sarcina: poate uneori greață, somnolență, faptul că mergi la baie de te plictisești și toate celelalte binecunoscute mămicilor. Pe unele le-am depășit cu diferite remedii (naturiste, în general), pe altele le-am răbdat, pentru că nu am avut ce face. Am încercat cât de cât să mă pregătesc pregătită psihic pentru schimbări, ceea ce până la urmă poate că a contat. Cu ajutorul lui Dumnezeu am început să văd că întâmplarea asta pe care o poate trăi orice femeie e un adevărat miracolul. Și atunci am început să mă bucur de el. Partea bună e că o stare psihică bună te ajută și în plan fizic.

La sarcina cu Vera și la cea de acum am acceptat transformările corpului cu și mai multă seninătate. De fapt, pot spune că m-am simțit perfect în pielea mea, chiar și când sarcina e foarte avansată. Simt că formă această a corpului mi se potrivește cel mai bine și sunt convinsă că există multe femei care gândesc că mine. Înainte să am copiii, auzeam persoane afirmând că femeile însărcinate au o frumusețe aparte. Nu credeam că e așa, dar acum știu ce vor să spună. Frumusețea feminină are multe fațete, iar cea a maternității este poate cea mai specială dintre ele. Trebuie doar să avem răbdare cu corpul nostru, să ii dăm timp și să-l iubim, în plină transformare. Tu cum ai acceptat transformările corpului în sarcina? Te-ai acomodat ușor cu noile forme?”, a scris Laura Cosoi pe blogul ei. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel