Larisa Iordache, detalii neștiute din culisele emisiunii America Express: "De când am plecat de acasă, i-am spus Dianei..." / EXCLUSIV

Data publicării:
Larisa Iordache, captură video Spectacola Youtube
EXCLUSIV
Descriere foto: Larisa Iordache, captură video Spectacola Youtube

Larisa Iordache, una dintre cele mai apreciate gimnaste din România, a fost invitata Andreei Cercel, în emisiunea Oracolul Vedetelor.

Larisa Iordache a fost invitata Andreei Cercel, într-o nouă ediție a emisiunii Oracolul Vedetelor. Printre subiectele abordate, gimnasta a vorbit și despre experiența America Express, competiție ce pune la încercare aptitudinile psihice și fizice ale vedetelor, care trebuie să se descurce fără niciun fel de resursă să ducă la bun sfârșit probele grele, dar și să supraviețuiască. Din păcate, echipa Larisei Iordache a fost prima eliminată din competiție, însă sportiva spune că nu are niciun regret, chiar dacă mai avea multe de oferit publicului.

"Majoritatea ne gândim la un dacă sau un dar de fiecare dată, indiferent de situație, tocmai de aia se spune fără regrete, pentru că ele ucid visele, dar sincer eu nu am fost supărat pe colegii mei. Noi ne-am înțeles cu toții, am făcut diferența dintre prietenie și competiție, pentru că este clar o competiție acolo, fiecare dintre noi ne-am dorit să ajungem cât mai departe, însă în același timp pentru mine a fost o ușurare. Nu mai trebuia să trec prin acele probe dificile, cu toate că te angrenau, te făceau să rămâi acolo prezent, te făceau să te redescoperi pe tine, dar m-am bucurat să vin acasă la bine, nu a fost  nicio supărare.

Eu încerc de fiecare dată să trăiesc un echilibru, pentru că asta te ajută să te depășești mult mai rapid, nu să stai în probleme, în loc să-ți vezi de lucruri și să te simți împlinit, asta ne ajută să fim niște oameni buni, iar acesta e scopul meu în viață.", a declarat Larisa Iordache în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor. 

Citește și: Oracolul Vedetelor. Larisa Iordache, viața după retragerea din gimnastică: „Treceam printr-o cădere psihică mare, după ce am pierdut-o pe mama” / VIDEO

Cel mai greu moment din emisiune

Cea mai mare provocare din cadrul competiției a fost însă în momentul în care fetele au căutat mai bine de patru ore cazare, iar spre disperarea lor, nu au găsit. Norocul a fost că altă echipă concurentă le-a ieșit în cale și le-a oferit posibilitatea de a înnopta alături de ei.

"Fiecare echipă are stafful lui, un reporter, cameramanul, plus echipa de securitate, care a fost mereu cu noi. Trebuie să te descurci singur, dar întrebi cât e ceasul, cât stai într-un loc. Am stat și două ore în autostop și nu mai puteam, eram super epuizate, stăteam în soare. Chiar în ultima seară în care am căutat cazare am stat 4 ore în Mexic. Ne-am așezat pe o scară de bloc și i-am spus Dianei să ne scoatem aici sacul de dormit, pentru că nu mai vedeam nicio variantă.", a mai spus Larisa Iordache.

VEZI și: Paula Seling, secretul unui păr lung și sănătos: „Dă roade de ani de zile”. Ce nu face NICIODATĂ artista, când vine vorba de părul ei / EXCLUSIV

Ce a refuzat categoric să facă în America Express

Chiar dacă este o persoană care iubește provocările, Larisa Iordache spune că a refuzat categoric de acasă să facă una dinte provocările întâlnite în show.

"De când am plecat de acasă, i-am spus Dianei că merg, pentru că eu am fost cea reticentă, sunt mai comodă acum, de când m-am lăsat de gimnastică, însă i-am spus că eu nu mănânc nimic. Am o problemă, mirosurile și gusturile mai puțin plăcute îmi provoacă rău. Diana e mult mai ok din punctul ăsta de vedere, ei îi plac provocările extreme, eu consider că 20 de ani de provocări continue sunt suficiente și mi-a ajuns. De acum merit să am liniște și pace și să nu-mi mai supun corpul la așa de multe provocări.", a continuat sportiva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel