Paula Seling, secretul unui păr lung și sănătos: „Dă roade de ani de zile”. Ce nu face NICIODATĂ artista, când vine vorba de părul ei / EXCLUSIV

Data publicării:

Paula Seling a fost invitata Georgianei Ioniță în emisiunea Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, acolo unde a dezvăluit care este ritualul ei de frumusețe și cum își îngrijește părul. 

Paula Seling își menține, de ani de zile, o lungime a părului impresionantă. Naturală, mereu impecabilă, artista mărturisește că secretul părului ei lung și sănătos ar fi tocmai simplitatea. Mai exact, ea nu își vopsește niciodată părul, are grijă să îl hidrateze și are un întreg ritual atunci când în usucă.

 

„Mă bucur că dă roade, de ani de zile. Era o vorbă, că la noi în Maramureș e „musai să ai părul lung și strălucitor”. Bunica mea a avut părul lung toată viața ei și era important să îl mențină sănătos. Eu am constatat că este foarte important, dacă poți, să nu îl vopsești, iar dacă îl vopsești, să fii foarte blând cu el. Iar atunci când îl speli, să îi aplici mască sau balsam. Eu fac asta de fiecare dată. Simt diferența dacă nu am un balsam competitiv sau o mască competitivă, pentru că începe să se electrizeze și să se rupă ușor, se lipește de toate cele, mai ales iarna. Și atunci, îi aplic aceste măști sau balsam, care neapărat trebuie să fie foarte hidratant.

 

Îl perii cu o perie specială, destul de rară, cu balsamul în el. După aceea nu mă mai ating cu perii de el, decât cu un anumit tip de perie, cu trei rânduri de păr, nu e natural părul, pentru că nu folosesc păr natural, dar este foarte fin și se descâlcește ușor părul. Fiind un păr foarte lung, trebuie periat, dar cu atenție. Și niciodată nu îl bruschez, îl perii de la vârf spre rădăcină, ușor, ușor. Niciodată nu fac asta pe grabă pentru că se rupe. Este o preocupare, o grijă în plus  pe care o am și m-am obișnuit așa. E pe termen lung, adică nu se vede de la o zi la alta, sau de la o lună la alta, ci se vede în timp. Așa cum îți tratezi părul, așa te va răsplăti și el”, a declarat Paula Seling în emisiunea Oracolul vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Ritualul de îngrijire a pielii

 

„De la vârsta de 7-8 ani, pe mine mama m-a învățat că este bine să folosești creme de față. Îmi aplic creme de față de fiecare dată când simt că fața mea are nevoie. Având un ten uscat, folosesc o cremă mai grasă și imediat simt cum se bucură pielea. Sunt atentă la semnele pe care mi le dă pielea”, a mai spus artista

 

Cum se menține în formă Paula Seling

Paula Seling a devenit vegană în urmă cu ani buni și spune că simte câte beneficii îi aduc alimentele crude. 

„Nu mai mănânc carne de foarte mulți ani. Încerc să mănânc foarte multe crudități, pentru că acestea au vitamine multe și cumva ele se absorb cu un pic de grăsime vegetală, respectiv, vitaminele au nevoie de grăsimi pentru a se absorbi mai bine, așa că pun un pic de ulei în orice salată. Încerc mereu ca măcar jumătate din ceea ce mănânc să fie crud. Sunt niște semne pe care ți le dă organism. Efectiv simt, când, spre exemplu,  sunt pe drum, și nu pot să mănânc hrană vie, am mai consumat și din benzinării tot felul de prostioare, pentru că atunci când ești vegan, rar găsești în benzinării ceea ce ai nevoie, și uneori mai mănânci orez expandat sau mai știu eu ce. Iar eu simt când nu am mâncat suficient de multe crudități, imediat organismul meu simte, iar asta nu face decât să-mi confirme că un regim de masă bazat pe crudități pentru mine este ceea ce trebuie”, a mai spus Paula Seling. 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel