Oracolul Vedetelor. Larisa Iordache, viața după retragerea din gimnastică: „Treceam printr-o cădere psihică mare, după ce am pierdut-o pe mama” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Vineri, de la ora 19:00, avem o nouă ediție a emisiunii „Oracolul Vedetelor”, la Spectacola și DC News. Larisa Iordache este invitata săptămânii. 

Larisa Iordache, una dintre cele mai apreciate gimnaste din România, este invitata Andreei Cercel, în emisiunea Oracolul Vedetelor, de vineri, 31 martie, ora 19:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

Larisa Iordache și-a început cariera de la o vârstă foarte fragedă. A intrat pentru prima dată în sala de antrenamente în jurul vârstei de 5 ani, iar de atunci nu s-a mai despărțit de acest sport. Au urmat extrem de multe competiții, momente istorice, iar prima medalie internațională a câștigat-o la vârsta de 14 ani. 

„Eu vin dintr-o familie de sportivi și mama și-a dorit să facem ceva cu viața noastră, nu să stăm în fața blocului să batem mingea degeaba. M-a dus la balet și nu prea mi-a plăcut. Într-o zi, întâmplător, eram în Parcul Carol cu fratele meu, iar prima mea antrenoare, doamna Mariana Câmpeanu, care m-a și văzut în parc a venit la mine și m-a întrebat dacă fac vreun sport sau dacă îmi doresc asta. I-am spus că eu nu vorbesc cu străinii și i-am arătat unde sunt părinții mei. Mama a fost foarte încântată să audă că este antrenoare de gimnastică și a acceptat să mergem la Dinamo. În prima zi de antrenament, nu am vrut să intru în sală, eram extrem de încăpățânată. După două zile am sunat-o pe mama și i-am spus că aș vrea să încerc să merg din nou. Din momentul în care am intrat în sală, nu m-am mai despărțit de ea.”, spune Larisa Iordache, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor.

După 20 de ani în care s-a dedicat trup și suflet acestei cariere, reușind să înscrie performanțe la cel mai înalt nivel, Larisa avea să se retragă din gimnastică. Sportiva a trecut prin mai multe operații grele, iar ultima accidentare a determinat-o să ia decizia finală. Acum este însă antrenoare, iar noul stil de viață pare că îi priește din plin. 

„Mi-e dor să practic gimnastica, mi-e dor să concurez. Am fost o fire luptătoare dintotdeauna, dar în momentul în care am luat decizia de a mă retrage, am luat-o liber, fără niciun regret. Nu m-a influențat nimeni în această decizie. O astfel de decizie nu se ia de pe o zi pe altă și corpul meu dădea de mult semne că nu mai poate, dar nu este un motiv principal pentru care m-am retras. Atunci treceam și printr-o cădere psihică destul de mare, mai ales după ce am pierdut-o și pe mama și aveam nevoie de liniște. Nu m-am simțit dezamăgită de mine deloc.”, ne-a mai declarat sportiva, în cadrul emisiunii. 

Larisa Iordache a făcut și alte confesiuni emoționante legate de pierderea mamei ei, ne-a dezvăluit detalii inedite din culisele emisiunii America Express, de unde s-a întors de curând, dar a răspuns și la o serie de „întrebări fulger”, de unde veți afla foarte multe lucruri interesante, doar dacă urmăriți întregul material. 

Nu ratați „Oracolul Vedetelor” de vineri, 31 martie, de la ora 19:00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola și DC News dar și pe DC News TV.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201    

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania     


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/dcnews.ro/    

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola    

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en     

Site: https://www.spectacola.ro/    

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola    



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel