Larisa Iordache continuă să-și viseze mama, la doi ani de la moartea sa: „O văd fericită, zâmbind, cum venea ea la mine la concursuri” / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Larisa Iordache, la Oracolul Vedetelor
EXCLUSIV
Descriere foto: Larisa Iordache, la Oracolul Vedetelor

Larisa Iordache și-a deschis sufletul și ne-a dezvăluit cum se simte, la doi ani de la moartea mamei ei.

Larisa Iordache a trecut printr-o mare cumpănă în urmă cu doi ani, când mama gimnastei s-a stins din viață. Cele două aveau o relație greu de egalat, femeia fiind cea mai bună prietenă a acesteia încă din copilărie. O boală necruțătoare le-a despărțit însă pe cele două și, chiar dacă suferința a fost una extrem de mare, Larisa Iordache ne spune că a reușit să treacă peste această suferință. Deși îi este extrem de dor de cea care i-a dat viață, vedeta spune că a învățat să vadă doar părțile bune din anumite situații grele, iar în acest proces un rol extrem de important l-a avut terapia.

„Poate sunt foarte mulți oameni care trec printr-un episod ca acesta și le este foarte greu să depășească emoțiile, care sunt destul de dure, cu un nivel energetic foarte jos. Terapia m-a ajutat foarte mult, pentru că Bogdan m-a ajutat cum să-mi antrenez mintea, cum să gândesc în beneficiul meu și atunci, aducându-mi aminte doar de lucrurile bune și de lucrurile pe care eu le-am învățat din acest episod cu mama, atunci când s-a stins, indiferent de cât de tragic este, cumva lucrurile bune acoperă toate aceste momente și ajută foarte mult. Și mie mi-e dor de mama, nu ai cum să treci peste un astfel de moment, poți doar să accepți. În momentul în care tu ai primit acceptarea, vezi lucrurile diferit, din alt unghi, ceea ce este foarte bine.”, a declarat Larisa Iordache, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

VEZI și: Larisa Iordache, la un pas să-și piardă rinichiul: „Două operații, foarte multe crize, care sunt foarte dureroase”/ VIDEO

„Acesta e obiectivul meu, să o fac pe mama mândră”

Acum, singurul obiectiv al sportivei este să-și facă mama mândră, ne spunea ea. Chiar dacă nu știe dacă o va egala vreodată pe cea care i-a dat viață, care era o femeie extrem de puternică, Larisa Iordache ne spune că zilnic încearcă să ajungă și mai aproape de această dorință.

„Cred că în viață nu poți să te oprești, oricât de dur ar fi. Îți este greu, da, dar nu avem dreptul să rămânem în starea aia de lamentare, pentru că așa devenim victime și nu ne ajută deloc să mai creștem. Acesta e obiectivul meu, să o fac pe mama mândră, indiferent de situație. Ea tot timpul ne arăta că e puternică și mi-aș dori să fiu ca ea. Nu știu dacă o să reușesc vreodată. O simt că este lângă mine, mă ajută, e lângă noi tot timpul.”, a continuat fosta gimnastă.

Citește și: Larisa Iordache a apelat la terapie, pentru a face față greutăților: „M-a ajutat foarte mult și să trec peste moartea mamei” / VIDEO

O visează în continuare

Chiar dacă fizic nu mai este lângă ea, Larisa Iordache este sigură de faptul că, spiritual, mama ei este zilnic lângă ea. 

„Mi s-a întâmplat de foarte multe ori să o visez. Am zile când mi-e tare dor de ea, seri în care mă pun în pat și îi spun că doar vreau să o văd și atunci o văd fericită, zâmbind, o văd că radiază, o visez cum venea ea la mine la concursuri. Era îmbrăcată elegant tot timpul, pe tocuri, părul aranjat, ruj roșu și blush în obraji, era mereu foarte fâșneață, vorbea cu toată lumea. Și acum oamenii vorbesc despre ea, mai mare mândria să aud lucrurile astea. Sunt oameni care mă întâlnesc pe stradă și îmi spun „Bună, Larisa. Am cunoscut-o pe mama ta” și rămân blocată, fără argumente și îmi spun „Așa femei bună” și sunt mândră că am avut o mamă ca ea și un exemplu ca ea.”, ni s-a mai confesat ea.

VEZI și: Cum a început povestea de dragoste dintre Larisa Iordache și Cristian Chiriță: „El era foarte hotărât”. Ce spune sportiva despre căsătorie



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel