Cum a început povestea de dragoste dintre Larisa Iordache și Cristian Chiriță: „El era foarte hotărât”. Ce spune sportiva despre căsătorie

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Larisa Iordache a fost invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, unde a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la frumoasa poveste de dragoste pe care o tăriește în prezent alături de Cristian Chiriță.

Larisa Iordache a fost invitată în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News, unde a făcut foarte multe confesiuni din viața personală. Pentru cine nu știe încă, fosta gimnastă trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste alături de Cristian Chiriță, jucător de tenis de masă. Chiar dacă nu și-a propus să cunoască pe cineva care să facă parte tot din domeniul sportiv, acest lucru este un plus, întrucât cei doi înțeleg mult mai bine lucrurile prin care trec și ambii știu ce înseamnă o carieră solicitantă. În acest sens, vedeta ne-a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre cei doi.

„Ne înțelegem foarte bine și ne adaptăm reciproc asupra plăcerilor noastre. A fost o întâmplare ca el să fie tot din același domeniu. În perioada când noi am început să vorbim, fiind singuri amândoi, am început să vorbim doar ca prieteni. Eu eram într-o perioadă în care nu-mi doream să-mi complic cumva viața, dar, în același timp, nici nu aș fi spus „nu”, dacă cineva își dorea cu adevărat să facă parte din viața mea. Am fost sceptică la început, i-am zis că putem fi amici, iar el a zis că nu-i niciun fel de problemă.

Am început să vorbim, iar după 2-3 săptămâni am început să simțim lucruri unul pentru celălalt, cum ar fi grijă, să ne fim alături, să ieșim împreună. La început, a fost ciudat, pentru că eu, nedorindu-mi o relație, pentru că eu mereu sunt 100% acolo, nu voiam să mai fac asta acum, pentru că mereu m-am lăsat pe mine în spate, dar cu el mi-a fost totul foarte natural. Am înțelegere din partea lui, ne susținem și ușor, ușor am început să simțim mai mult. Am hotărât să formăm o relație.”, a declarat Larisa Iordache, în cadrul emisiunii Oracolul Vedetelor, de la Spectacola și DC News.

„E o senzație aparte când merg la meciuri cu el”

Sunt doi ani de când Larisa Iordache a decis să se retragă din gimnastică, din cauza problemelor de sănătate, iar acum aceasta este fericită că poate retrăi emoțiile oferite de competiții prin ochii iubitului ei.

„Nu simt presiune, că trebuie să fac un sacrificiu să stau cu el, simțim nevoia să stăm împreună, să ne cunoaștem în continuare. Suntem în dezvoltare absolută în fiecare zi și cumva simțim nevoia să stăm împreună, să ne ajutăm. Fiecare dintre noi avem un program încărcat, dar ne înțelegem. Cum și eu am făcut sport de performanță 20 de ani îl înțeleg și îl susțin, el este în continuare în activitate. E o senzație aparte când merg la meciuri cu el.”, a mai dezvăluit ea.

Ce spune despre căsătorie

„Orice femeie cred că-și dorește să-și formeze o familie, să aibă o nuntă. M-am gândit la asta, pentru că e ceva natural. Eu sunt mai realistă, față de el, mai rezervată, mai dură cu mine, pentru că lucrurile prin care am trecut nu au fost ușoare, dar în același timp visez, pentru că am încredere că lucrurile vor decurge bine. El este foarte hotărât, pe mine asta m-a speriat din prima, era foarte hotărât și este un bărbat care știe ce-și dorește, știe pe cine dorește lângă el, iar asta m-a speriat, pentru că nu am mai întâlnit genul acesta de gândire până acum.”, ne-a mai dezvăluit Larisa.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel